Πάει με τίτλο στη Μελβούρνη – VIDEO

Μετά το κακό ξεκίνημα στη χρονιά, η Άσλει Μπάρτι ανέκαμψε και κατέκτησε τον τίτλο στο Adelaide International

Προερχόμενη από την απρόσμενη ήττα στον εναρκτήριο αγώνα της στο Μπρισμπέιν, την προηγούμενη εβδομάδα, η Άσλει Μπάρτι, πανηγύρισε τον τίτλο στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας, πριν το Australian Open, στην Αδελαϊδα.

Η 23χρονη Αυστραλέζα, επικράτησε 6-2, 7-5 της Νταγιάνα Γιαμστρέσκα και έγινε η πρώτη Αυστραλέζα που κατακτά τίτλο στην πατρίδα της, μετά το 2011.

lang="de">Aussie Aussie Aussie!

@ashbarty wins her first title on home soil, beating Yastremska 6-2, 7-5 at @AdelaideTennis ! pic.twitter.com/YRAQnrcK1z

WTA (@WTA) January 18, 2020


Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν επιβλητική και παρά την αξιόλογη προσπάθεια της 19χρονης Ουκρανής στο 2ο σετ, κατάφερε να κλείσει το ματς στα δύο σετ, μετά από 1 ώρα και 27 λεπτά αγώνα.

Αυτός είναι ο 8ος τίτλος καριέρας για την Άσλει Μπάρτι η οποία την προηγούμενη χρονιά κατέκτησε το Γαλλικό Όπεν και το WTA Finals, τερματίζοντας στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Μπάρτι ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και επέβαλε το ρυθμό της από το ξεκίνημα της τελικής αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να πετύχει δύο breaks στο 3ο (2-1) και 7ο game (5-2) του εναρκτήριου σετ, παίρνοντας άνετα το προβάδισμα στο σκορ.

“The perfect shot!”@ashbarty pic.twitter.com/dXPhybj166

WTA (@WTA) January 18, 2020

Η Αυστραλέζα ξεκίνησε με break και στο 2ο σετ (1-0), όμως η 19χρονη Γιαστρέμσκα αντέδρασε και πίεση πολύ την αντίπαλό της, παίρνοντας πίσω το break στο 4ο game (2-2). Ακολούθησε μια αμφίρροπη μάχη, μέχρι που η Μπάρτι πέτυχε και νέο break στο 11ο game (6-5), σερβίροντας επιτυχημένα στη συνέχεια για τη σπουδαία νίκη.

ADELAIDE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES

The post Πάει με τίτλο στη Μελβούρνη – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Μελβούρνη – VIDEO,melvourni – VIDEO