Βαβρίνκα: “Έχασα από τον καλύτερο στην ιστορία” – VIDEO

11:12 5/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Η ήττα από τον Φέντερερ, δεν πτόησε καθόλου τον Stan the Man

Προερχόμενος από το μεγαλύτερο, σε διάρκεια, παιχνίδι της καριέρας του, ο Στάνισλας Βαβρίνκα έκανε ότι είναι δυνατόν απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο 34χρονος Ελβετός, ηττήθηκε 7-6(4), 4-6, 7-6(5), 6-4 απ’τον κορυφαίο συμπατριώτη του στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν, όμως φεύγει απ’το Παρίσι ικανοποιημένος με την προσπάθεια που κατέβαλε.

“Είμαι περισσότερο θετικός, παρά απογοητευμένος ή λυπημένος με το αποτέλεσμα γιατί ξέρω ότι έκανα τα πάντα για να επιστρέψω σε αυτό το επίπεδο.

Θυμάμαι επίσης πως ένιωθα πέρυσι εδώ, όταν ήμουν περίπου στο Νο260 του κόσμου. Τώρα θα επιστρέψω στο Top20 και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια και είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που έχει γίνει και το γεγονός ότι μπορώ να παίξω ξανά μεγάλα ματς” είπε ο Βαβρίνκα στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι.

Κάνοντας μια μίνι αναδρομή στο τουρνουά, ο χαρισματικός Ελβετός, είπε: “Σε γενικές γραμμές, το τουρνουά ήταν σπουδαίο για μένα. Έπαιξα καλά από το ξεκίνημα και είχα κάποια δυνατά ματς, όπως με τον Γκαρίν και τον Ντιμιτρόφ. Ακολούθησε ο Στέφανος που έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και παίζει πολύ καλά φέτος. Ήταν μεγάλη μάχη, πέντε ώρες. Ήμουν πολύ χαρούμενος που ετοιμάστηκα σωματικά, μετά από αυτή τη μάχη. Σήμερα είχα μια ακόμη δυνατή μονομαχία με τον Ρότζερ και ήταν πολύ δύσκολη.

“Το πιο θετικό σημάδι είναι ότι νιώθω καλά σωματικά. Μπόρεσα να παίξω τρεις συνεχόμενες ημέρες, με ένα ματς 5 ωρών, το μεγαλύτερο στην καριέρα μου κι ακόμα ήμουν σε θέση να παίξω σπουδαίο τένις σήμερα για παραπάνω από τρεις ώρες. Αυτό είναι πολύ καλό για το μέλλον.

“Σήμερα έχασα από τον καλύτερο τενίστα στην ιστορία”

O Bαβρίνκα σκοπεύει να παίξει τρία τουρνουά στο χορτάρι, σε Στουτγκάρδη, Queen’s και Wimbledon ενώ μετά την πορεία του στο Παρίσι, πρόκειται να κερδίσει 9 θέσεις και να ανέβει στο Νο19 της ATP.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | OOP

The post Βαβρίνκα: “Έχασα από τον καλύτερο στην ιστορία” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα