ΜΕΓΑΣ Φέντερερ, έφτασε ημιτελικά και παίζει με Ράφα!

19:09 4/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε με 3-1 σετ του Σταν Βαβρίνκα σε ένα εξαιρετικό προημιτελικό στο Ρολάν Γκαρός και έκλεισε το “αιώνιο” ραντεβού του ημιτελικού με τον Ράφα Ναδάλ!

“Αιώνιος έφηβος” ο Ρότζερ Φέντερερ, επιστρέφει στα 37 του στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός!

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα, παρά το γεγονός ότι ήταν αναμφίβολα κουρασμένος από τον μαραθώνιο αγώνα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά στον προηγούμενο γύρο, πάλεψε σαν λιοντάρι κόντρα στον καλό του φίλο, Ρότζερ Φέντερερ, που

τα “έσπασε” ξανά όσον αφορά στα break points (2/17!).

Ο εφιάλτης των χαμένων break point δεν στοίχισε στον “Βασιλιά” που τουλάχιστον κέρδισε τα δύο tie break της αναμέτρησης με τον Βαβρίνκα να ισοφαρίζει προσωρινά το ματς έχοντας κάνει, γενικά, συγκινητικό παιχνίδι πριν καταφέρει με ένα break προς το τέλος του αγώνα, να φέρει τον προημιτελικό στα μέτρα του ο Μαέστρος!

7-6(4), 4-6, 7-6(5), 6-4 το τελικό σκορ για τον αγέραστο “Βασιλιά” του αθλήματος που ήδη θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από το πόσο καλά έχει πάει το comeback του στο Παρίσι αν και…τρώγοντας ανοίγει η όρεξη!

Σίγουρα, με τα τόσα χαμένα break point (έχει μιμηθεί τον…Στέφανο ο Ρότζερ σήμερα), ο Ελβετός έκανε τη ζωή του πολύ δύσκολη καθώς έμπλεξε σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης όταν βρέθηκε μάλιστα και με break πίσω στο τρίτο σετ καθώς ο Σταν ήταν απείρως πιο αποτελεσματικός στις δικές του ευκαιρίες (2/5) χάνοντας όμως την ευκαιρία για ένα κρίσιμο break back στο τέταρτο σετ.

Συνολικά, μιλάμε για ένα ακόμα καταπληκτικό παιχνίδι στο φετινό Ρολάν Γκαρός με τους δύο τενίστες να έχουν γυρίσει τον χρόνο πίσω παίζοντας εντυπωσιακό τένις δείχνοντας περίτρανα πόσο “κραταιές δυνάμεις” του τουρ παραμένουν!

Και τώρα, Ράφα Ναδάλ!

Μετά από οκτώ χρόνια(!), από τον τελικό δηλαδή του Ρολάν Γκαρός το 2011, Φέντερερ και Ναδάλ θα αναμετρηθούν ξανά στο Γαλλικό Όπεν με τον Ράφα να έχει κερδίσει κερδίσει και τις πέντε φορές που έχουν τεθεί αντιμέτωποι στο Παρίσι!

The post ΜΕΓΑΣ Φέντερερ, έφτασε ημιτελικά και παίζει με Ράφα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα