Ράφα, με το μαλακό! – VIDEO

19:36 4/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Ένας ανελέητος Ραφαέλ Ναδάλ, διέσυρε τον Κέι Νισικόρι και προκρίθηκε στον 12ο ημιτελικό Ρολάν Γκαρός της καριέρας του περιμένοντας τον θρυλικό Ρότζερ Φέντερερ!

Ασυγκράτητος, κυριαρχικός, ανελέητος!

Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν έδειξε το παραμικρό έλεος σε έναν κουρασμένο Κέι Νισικόρι στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός και συνέτριψε τον Ιάπωνα με το ευρύ 6-1, 6-1, 6-3.

Τρομερό ματς από τον 33χρονο Ισπανό που είναι εμφανές πως έχει μαζέψει δυνάμεις ώστε να δείξει τον καλύτερο δυνατό εαυτό του στους τελευταίους γύρους της διοργάνωσης ώστε να φορτσάρει την κατάλληλη στιγμή για το 12ο(!)

κερδισμένο Γαλλικό Όπεν!

Αν εξαιρέσουμε το χαμένο σετ κόντρα στον Γκοφάν, ο Ναδάλ δεν έχει δυσκολευτεί καθόλου ώστε να φτάσει δύο βήματα από τον τίτλο και περιμένει τον “αιώνιο” αντίπαλο του, Ρότζερ Φέντερερ, σε έναν πολυαναμενόμενο ημιτελικό με τον Ράφα να μην έχει ηττηθεί ποτέ στο Παρίσι από τον Φεντ σε πέντε αγώνες!

Για ακόμη ένα ματς, ο Ράφα είναι αδυσώπητος από τη βασική γραμμή.

Είτε μιλάμε για επιθετικό παιχνίδι είτε μιλάμε για τρεξίματα και τρομερές άμυνες, ο 33χρονος αλλά ακόμα “έφηβος” σε δυνάμεις Ράφα, τα έχει κάνει όλα σε άριστο σχεδόν βαθμό κόντρα σε έναν Νισικόρι που είχε μοχθήσει τόσο πολύ για να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, ώστε ξέμεινε εντελώς από δυνάμεις για την τεράστια πρόκληση του Ναδάλ.

Τρομερά προβλήματα στο σερβίς του είχε ο Ιάπωνας καθώς δεν το κράτησε ούτε μία φορά στο δεύτερο σετ δεχόμενος συνολικά έξι breaks ενώ από την άλλη μπόρεσε να εκμεταλλευτεί μόνο μία από τις πέντε ευκαιρίες που δημιούργησε στο σερβίς του Ράφα.

Και τώρα, δύο βήματα απομένουν!

Ο Ισπανός θρύλος είναι δεδομένο πως έχει άπλετες δυνάμεις ακόμα και αν ακολουθήσουν δύο μαραθώνια ματς στους εναπομείναντες αγώνες του στο Ρολάν Γκαρός, ωστόσο, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο μέχρι να…κερδηθεί!

Τρίτη, 4/6: Προημιτελικοί Γαλλικό Όπεν
Nadal (Spain) beat Nishikori (Japan) 6-1 6-1 6-3
Federer (Switzerland) beat Wawrinka (Switzerland) 7-6(4) 4-6 7-6(5) 6-4

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Ράφα, με το μαλακό! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα