Βασικός μου στόχος το Νο1!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται για ακόμη μια φορά σε ημιτελικό Masters τουρνουά, κάνει ασύλληπτο δεύτερο μισό της σεζόν και έθεσε σαν βασικό του στόχο πριν ολοκληρωθεί το 2018, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης!

Έτοιμος για νέα “ύψη” είναι ξανά ο θρυλικός Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ο 31χρονος τενίστας έχει ξαναβρεί το κίνητρό του, την αυτοπεποίθησή του, το παιχνίδι του και με όλα “κουμπωμένα”, μοιάζει έτοιμος να κυριαρχήσει και πάλι στο άθλημα του τένις!

Στην Σανγκάη στοχεύει στον 32ο Masters τίτλο όντας δεύτερος

στην εν λόγω λίστα πριν τον Ραφαέλ Ναδάλ των 33 ενώ παράλληλα, σε περίπτωση τροπαίου, θα ανέβει στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης όντας λίγους βαθμούς μακριά και από το Νο1!

Όλα αυτά έχουν ανοίξει την όρεξη του Σέρβου που, καθαρά πλέον, θέλει το Νο1 του κόσμου ξανά και το θέλει τώρα!

“Δεν μπορώ να σας πω ψέματα. Παίζω πλέον τον κάθε πόντο με το μυαλό μου ότι είμαι κοντά στο Νο1. Εφόσον έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να το διεκδικήσω, είναι κάτι που το θέλω και ο βασικός στόχος για το υπόλοιπο της σεζόν” ανακοίνωσε ο Νόλε.

Ο Νόβακ είχε και μια άλλη “τιμή” καθώς εκλέχθηκε ξανά “πρόεδρος” του σωματείου των επαγγελματιών τενιστών και θα έχει μια δεύτερη θητεία σε αυτή την πολύ σημαντική, για αυτόν, θέση!

“Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Νιώθω ότι από αυτή τη θέση, μέσω του ονόματός μου και του αντίκτυπου που έχουν αυτά που λέω, βοηθώ ουσιαστικά όλους τους υπόλοιπους παίκτες στα αιτήματα που έχουμε. Εύχομαι να αφήσουμε μια καλύτερη κατάσταση για τις επόμενες γενιές. Το άθλημα, γενικά, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο” τόνισε.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια και στον Ραφαέλ Ναδάλ για το πολύ “ανθρώπινο” πρόσωπο που έδειξε μέσω πράξεων στους πληγέντες των πλημμυρών της Μαγιόρκα, ο Νόλε συγκεντρώνεται πλέον για τον δύσκολο ημιτελικό στην Σανγκάη κόντρα στον Σάσα Ζβέρεφ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Βασικός μου στόχος το Νο1! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα