Περιμένει τις εξετάσεις ο Ντελ Πότρο

Με άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε η Ασιατική περιοδεία του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο

Προερχόμενος από την ήττα στον τελικό του China Open απ’τον Τειμουράζ Μπασιλασβίλι, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αναμέτρηση του 3ου γύρου στη Σαγκάη, κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς.

Ο Αργεντίνος, Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, χτύπησε στο γόνατο και αποφάσισε να μην το ρισκάρει, εγκαταλείποντας το ματς με τον Κροάτη ενώ μόλις είχε αρχίσει να συνέρχεται από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

“Είχα

μια άσχημη πτώση και σε μια περίεργη κίνηση, ένιωσα το γόνατό μου να χτυπάει με δύναμη στο πάτωμα. Ήταν έντονος ο πόνος. Μετά από αυτό, έχασα τη σταθερότητα και τη δύναμη στο πόδι μου, οπότε ήταν καλύτερα που εγκατέλειψα. Δεν θέλω να ρισκάρω πια. Οι γιατροί με είδαν και περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να δω πως θα πάει στα επόμενα τουρνουά” είπε ο Ντελ Πότρο στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Ο Πύργος του Ταντίλ, έχει στο προγραμματισμό του τρία τουρνουά μέχρι το τέλος της σεζόν. Αρχικά στο Swiss Indoors Basel που ξεκινάει στις 22 Οκτωβρίου και μετά στο Paris Masters (29/10), πριν τη μεγάλη επιστροφή του στο ATP World Tour Finals για πρώτη φορά μετά το 2013!

The post Περιμένει τις εξετάσεις ο Ντελ Πότρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα