Τζόκοβιτς: “Πολύ καλή αρχή για μένα”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχτηκε το γεγονός ότι ο Ντιέγο Σβάρτσμαν δεν έκανε και το καλύτερό του ματς στο ντεμπούτο του σε ATP Finals ενώ σχολίασε και τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν φέτος στη διοργάνωση.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι πιστός σε αυτόν τον κανόνα φτάνοντας στην 12η(!) σερί νίκη του σε πρεμιέρα ATP Finals, ένα απλά αδιανόητο ρεκόρ!

Ο 33χρονος Σέρβος ξεπέρασε αστραπιαία ένα νωθρό ξεκίνημα που έκανε στην αρχή

του αγώνα του κόντρα στον Ντιέγο Σβάρτσμαν πριν “καθαρίσει” πολύ γρήγορα τον αγώνα σε μόλις 78 λεπτά.

“Προφανώς δεν μπήκα καλά στο ματς. Έμεινα νωρίς με break πίσω, ευτυχώς έκανα άμεσα το break back και το κρίσιμο break που έκανα στο 4-3 με διευκόλυνε πάρα πολύ. Στο δεύτερο σετ, έπαιξα πολύ πιο ελεύθερα και έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοσή μου σε αυτό το κομμάτι του αγώνα”.

“Ήταν δύσκολες οι συνθήκες για τον Ντιέγο, ήταν το ντεμπούτο του σε μια τόσο μεγάλη αρένα. Στο τέλος του πρώτου σετ που χάρισε πολλούς πόντους με λάθη, πρέπει να το παραδεχτώ”.

Έχοντας παίξει τόσες φορές εδώ, οι φετινές συνθήκες είναι, το λιγότερο, παράξενες. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας παρακολουθούν από μακριά και τους δίνω τ=όλη την αγάπη μου” ανέφερε ο Νόλε.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς: “Πολύ καλή αρχή για μένα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα