Η αφιέρωση της Γέλενα στο Νόλε

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με την φετινή του πορεία κατάφερε να εξασφαλίσει και να κλείσει για 6η χρονιά στη καριέρα του, ως Νο.1 στο κόσμο, κάτι το οποίο δεν έμεινε απαρατήρητο φυσικά και από τη γυναίκα του, Γέλενα.

Σε μια αν μη τι άλλο δύσκολη χρονιά για όλους, δεν ήταν εύκολο και για τους όλους τους αθλητές να καταφέρουν να διατηρήσουν τον ρυθμό και την κατάσταση που θα επιθυμούσαν υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Ο 33χρονος Νόβακ Τζόκοβιτς και 17 φορές κάτοχος grand slam, κατάφερε να αφήσει το στίγμα του και να είναι αυτός

που τερματίζει τη σεζόν, όντας Νο.1 στη παγκόσμια κατάταξη.

Για τον Σέρβο θα είναι η 6η χρονιά που επιτυγχάνει κάτι τέτοιο, δείχνοντας παράλληλα την ψυχική δύναμη που διαθέτει και παρά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισε στο παρελθόν δεν πτοήθηκε και συνέχισε να μάχεται.

Η γυναίκα του Γέλενα Τζόκοβιτς, όντας πάντοτε δίπλα στον σύζυγο της και στηρίζοντας τον στις δύσκολες στιγμές, ανάρτησε στα social media μια αφιερωματική δημοσίευση, δείχνοντας τόσο τη στήριξη της προς τον Νόλε, αλλά και παράλληλα τονίζει ότι χρόνος για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει αφού μπροστά του έρχονται νέες σπουδαίες προκλήσεις.

”Έξι φορές ήδη;! Συγχαρητήρια! Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να είσαι μέσα στο court μόνος, ενώ έχεις καταφέρει κάτι το τόσο εκπληκτικό, εξαιτίας της δουλειάς και της αφοσίωσης σου στο παιχνίδι! Όμως, δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, έχουμε ακόμη πολύ δουλειά μπροστά μας έτσι δεν είναι; Είμαστε πολλοί που γιορτάζουν τις σπουδαίες διακρίσεις σου και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να επιτευχθούν και οι επόμενοι στόχοι. Σε ευχαριστώ που πάντα μου δίνεις πάντα χαρές και λόγους για να γιορτάζουμε και να μεγαλώνουμε μαζί. Είμαι τόσο περήφανη για σένα! Σε αγαπώ”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

The post Η αφιέρωση της Γέλενα στο Νόλε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα