Τζόκοβιτς: “Ο Φίλιξ είναι από τους ηγέτες της νέας γενιάς”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάστηκε να ανεβάσει το παιχνίδι του σε πολύ υψηλά επίπεδα για να καταφέρει να κάμψει την αξιόμαχη αντίσταση του Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και να πάρει το τελευταίο, χρονικά, εισιτήριο για τα ημιτελικά του Internazionali BNL d’Italia, το βράδυ της Παρασκευής.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, επιβλήθηκε 7-5, 7-6(1) του χαρισματικού Καναδού και εξασφάλισε την παραμονή του στο Νο1 της ATP Rankings για την 370η εβδομάδα του στο θρόνο του ανδρικού τένις.

“Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ υψηλού επιπέδου ματς.

Με ανάγκασε να ανεβάσω το επίπεδο και έπαιξα σταθερά καλά. Ίσως θα μπορούσα να τελειώσω τη δουλειά νωρίτερα αλλά του αξίζουν συγχαρητήρια που πάλεψε για την ανατροπή. Σπουδαία ατμόσφαιρα και σήμερα εδώ” είπε αμέσως μετά ο Νόλε ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου συνέχισε να πλέκει το εγκώμιο του 21χρονου, Νο9 στον κόσμο.

“Γνωρίζω τον Φίλιξ καλά. Είναι ήδη στο κορυφαίο επίπεδο για κάποια χρόνια. Έχει ένα φονικό σερβίς, ειλικρινά. Δεν ήταν εύκολο για μένα να επιστρέψω σήμερα. Επίσης έχει πολύ καλές επιστροφές, κινείται πολύ καλά. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης και ένας από τους ηγέτες της νέας γενιάς”

Ο Τζόκοβιτς το Σάββατο (20:30GR) θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ για 3η φορά στην καριέρα τους, με στόχο την πρόκριση στον τελικό της Ρώμης εκεί όπου θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον 6ο του τίτλο στην Αιώνια Πόλη, γνωρίζοντας τον αντίπαλό του που θα προκύψει από τον πρώτο ημιτελικό (15:30GR) μεταξύ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και του Στέφανου Τσιτσιπά.

INTERNAZIONALI BNL D’ITALIA SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Ο Φίλιξ είναι από τους ηγέτες της νέας γενιάς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα