Ανατροπή και ημιτελικός για Σαμπαλένκα (vid)

H Αρίνα Σαμπαλένκα κατάφερε να επανέλθει από το 1o χαμένο set κόντρα στην Αμάντα Ανισίμοβα και με 4-6, 6-3, 6-2 σε μία και 53 λεπτά εξασφάλισε την είσοδό της στα ημιτελικά της Ρώμης για 1η φορά στην καριέρα της. 

Η Λευκορωσίδα και Νο8 του κόσμο εμφάνισε αρκετά προβλήματα στο 1ο set από τη θέση του service γεγονός το οποίο εκμεταλλεύτηκε η Ανισίμοβα που πήρε τα πρώτα δύο games του προημιτελικού (2-0). 

Η Σαμπαλένκα

αντέδρασε κερδίζοντας τα δύο επόμενα ισοφαρίζοντας σε 2-2. Με τους δύο τενίστριες να βρίσκουν από ένα ακόμη break (3-3), η Ανισίμοβα “χτύπησε” στο πιο καθοριστικό σημείο και μετά από νέο break (5-4) πήρε τις μπάλες στα χέρια κλείνοντας το set με εύκολο hold. 

Ωστόσο, στη συνέχεια η Σαμπαλένκα βρήκε ρυθμό στο service και με δύο break (3-2, 5-3), σέρβιρε για την ισοπαλία και το 6-3 ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Η Νο8 του κόσμου ξεκίνησε εξαιρετικά στο decider κατακτώντας τα τέσσερα από τα πέντε πρώτα games (4-1) έχοντας σπάσει δύο φορές το service της Ανισίμοβα.

Η Αμερικανίδα αντέδρασε παίρνοντας πίσω το ένα από τα δύο (4-2), αλλά στη συνέχεια με δύο συνεχόμενα κερδισμένα games η Σαμπαλένκα έφτασε στην ολοκληρωτική ανατροπή και στην πρόκριση στην 4άδα. 

Εκεί, θα αντιμετωπίσει την υπερασπίστρια του τίτλου και Νο1 του ταμπλό, Ίγκα Σφιόντεκ.

WTA 1000 INTERNAZIONALI BNL D’ITALIA SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Ανατροπή και ημιτελικός για Σαμπαλένκα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα