Τζόκοβιτς: Με μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να έχασε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ωστόσο σίγουρα δεν έχασε την όρεξη και το κίνητρό του για τένις.

Μετά τον αποκλεισμό του από το Ντουμπάι και την οδυνηρή ήττα από το Νο123 του κόσμου Γίρι Βέσελι, ο Σέρβος πρωταθλητής μίλησε στους δημοσιογράφους και ξεκαθάρισε ότι όσο ακόμα αντέχει το σώμα του, θα δινει τον καλύτερό του εαυτό και θα παλεύει για τα σημαντικότερα τρόπαια στο tour.

Ο 34χρονος Τζόκοβιτς, δήλωσε πιο πεινασμένος από ποτέ και έτοιμος να ανακάμψει από το επόμενο κιόλας τουρνουά που

μένει να μάθουμε αν θα ειναι το Indian Wells Masters (10/03) καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα επιτραπεί η συμμετοχή σε ανεμβολίαστους τενίστες.

“Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να παίζω τένις. Αυτός είναι ο μέγιστος στόχος. Για όσο το νιώθω και για όσο μπορώ να παίζω. Όσο μου επιτρέπει το σώμα μου, οι συγκυρίες στη ζωή μου, οι άνθρωποι που με περιτριγυρίζουν.

“Έχω ακόμα μεγάλο κίνητρο και εκνευρίζομαι πολύ όταν χάνω. Με νοιάζει. Με νοιάζει να κερδίζω κάθε ματς, όπως και όλοι στο tour, ανεξάρτητα με την ηλικία μου. Χαίρομαι που νιώθω πολλά συναισθήματα κάθε μέρα γιατί αυτό σημαίνει ότι θέλω πραγματικά να είμαι μέρος αυτού του αθλήματος και μέρος του tour” είπε χαρακτηριστικά ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων και 86 τίτλων συνολικά.

Από την ερχόμενη Δευτέρα (28/02), ο Τζόκοβιτς δεν θα βρίσκεται στο Νο1 του κόσμου έχοντας ξοδέψει στην κορυφή 361 εβδομάδες που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ.

Το Ντουμπάι ήταν το πρώτο τουρνουά της χρονιάς για τον Σέρβο, μετά τη μεγάλη περιπέτεια στη Μελβούρνη και την απέλασή του από την Αυστραλία που σήμανε την αδυναμία υπεράσπισης του τίτλου του στο Australian Open. Αυτοί οι 2000 χαμένοι βαθμοί, τον ρίχνουν από το Νο1 του κόσμου στο οποίο θα ανέβει ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Νόλε παραδέχθηκε ότι χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια για να ανακτήσει το επίπεδό του.

“Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξω, τόσο πιο άνετα θα νιώσω στο court. Πρέπει να παίζω. Δεν έχω πολλά παιχνίδια τους τελευταίους μήνες. Δεν βλέπω την ηλικία μου ως εμπόδιο στην καριέρα μου. Νιώθω το σώμα μου σε εξαιρετική κατάσταση, αναφορικά με το πως κρατάει και πως επανέρχεται. Αυτό σίγουρα είναι κάτι που με κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια” τόνισε χαρακτηριστικά.

Μένει να δούμε τον επόμενο σταθμό του Τζόκοβιτς που δεν αποκλείεται να είναι το Monte Carlo Masters στις 10 Απριλίου!

The post Τζόκοβιτς: Με μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα