Τζόκοβιτς: “Ήμουν αυτός που έπρεπε στα δύσκολα”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στάθηκε στην ικανότητα του να κερδίσει τους λίγους κρίσιμους πόντους που έκριναν την αναμέτρηση του με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ!

Για ένατη φορά θα βρεθεί στα ημιτελικά ενός ATP Finals!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς των πέντε κατακτήσεων στο Λονδίνο έκανε ένα “επαγγελματικό” ματς στο do or die ματς κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, δεν εντυπωσίασε, ήταν όμως αποτελεσματικός τις κρίσιμες στιγμές και σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το πέρας της αναμέτρησης.

“Ένιωθα πολύ καλά σήμερα. Ο Σάσα

είχε τις ευκαιρίες του για break αλλά, σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον Μεντβέντεφ, βρήκα μεγάλα σερβίς εκεί που τα χρειαζόμουν και σωστά χτυπήματα μέσα στα ράλι”.

“Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Ζβέρεφ. Είναι ένας υπέροχος παίκτης με ένα τεράστιο σερβίς. Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις σερβίς των 220 χιλιομέτρων που σου εξαπολύει. Τις πιο πολλές φορές επιλέγεις πλευρά και ελπίζεις απλά να μπλοκάρεις την μπάλα και να γίνει ένα ράλι. Το ματς θα μπορούσε εύκολα να είχε πάει στη δική του πλευρά. Το passing shot που έβγαλα στο 4-3 του tie break και τα πρώτα σερβίς εκεί με έσωσαν” ανέφερε ο Νόλε.

Που θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα το Σάββατο κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ με φόντο την μία θέση του τελικού της Κυριακής!

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς: “Ήμουν αυτός που έπρεπε στα δύσκολα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα