Τζόκοβιτς για Τιμ: “Παίζει τένις από άλλον πλανήτη” – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, παρά τον σκληρό τρόπο από τον οποίο ηττήθηκε από τον Ντομινίκ Τιμ το βράδυ της Τρίτης, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον εκπληκτικό Αυστριακό!

Μαζί με τον Ντομινίκ Τιμ, μας χάρισαν πιθανώς το καλύτερο ποιοτικά ματς του 2019!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάστηκε να βγάλει μερικές από τις πιο αδιανόητες άμυνες της καριέρας του κόντρα στις ανελέητες επιθέσεις του 26χρονου Αυστριακού αλλά

και πάλι αυτές δεν στάθηκαν αρκετές κόντρα στο “εξωγήινο” τένις που παρουσίασε ο Τιμ.

Ο Νόλε, παρά τη σκληρή ήττα, έμεινε στο ύψος των περιστάσεων στις δηλώσεις του και χαρακτήρισε τον Τιμ άξιο νικητή!

“Όσο σκληρό και αν είναι το αποτέλεσμα, ο Τιμ άξιζε τη νίκη. Έπαιξε με τον ίδιο τρόπο, φουλ επιθετικά δηλαδή, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο. Το επίπεδο που έβγαλε στο ματς δεν είναι φυσιολογικό. Ήταν από άλλο πλανήτη!” ανέφερε ο Σέρβος.

“Έχω παίξει και άλλες φορές μαζί του, ήξερα τι να περιμένω αλλά και πάλι δεν περίμενα τέτοια απόδοση. Πολύ σπάνια έχω παίξει με αντίπαλο που να χτυπά με τόση δύναμη τη μπάλα κάνοντας λίγα λάθη. Δεν ξέρω αν μπορεί να συνεχίσει να παίζει έτσι, αν το κάνει πάντως μπράβο του!” πρόσθεσε.

Τώρα, παίζει τα “ρέστα” του για πρόκριση σε ένα do or die ματς κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ το βράδυ της Πέμπτης (22:00 GR) σχολιάζοντας πως η επεισοδιακή νίκη του στο φετινό Wimbledon δεν θα παίξει τον παραμικρό ρόλο στο αποτέλεσμα του εν λόγω αγώνα.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς για Τιμ: “Παίζει τένις από άλλον πλανήτη” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα