Έτοιμος και ανυπόμονος για τον Τζόκοβιτς – VIDEO

Ενθουσιασμένος που θα έχει την ευκαιρία να παίξει ξανά με τον Τζόκοβιτς, είναι ο Ρότζερ Φέντερερ

Ο Φέντερερ έκανε το καθήκον του και κέρδισε με 2-0 σετ τον Ματέο Μπερετίνι, στον πρώτο αγώνα της 2ης αγωνιστικής για το γκρουπ Bjorn Borg την Τρίτη, μπαίνοντας ξανά σε τροχιά πρόκρισης στα ημιτελικά του ATP Finals.

Την Πέμπτη, ο Ελβετός θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς

στο παιχνίδι “ζωής ή θανάτου” καθώς ο νικητής θα ακολουθήσει τον Ντόμινικ Τιμ στους “4” καλύτερους της διοργάνωσης.

Η προηγούμενη συνάντηση των δύο ανδρών ήταν στον τελικό του Wimbledon, όπου ο Φέντερερ είχε δύο Championships point αλλά ηττήθηκε με 7-6(5), 1-6, 7-6(4), 4-6, 13-12(3), σε μια από τις πιο δύσκολες ήττες της καριέρας του.

“Έχουμε παίξει πολλά ματς από τότε και νομίζω ότι και οι δύο θυμόμαστε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Και οι δύο μπορούμε να αντλήσουμε λίγη αυτοπεποίθηση από αυτό το ματς. Ίσως, εκείνος περισσότερο από εμένα. Όμως, δεν ήταν ότι ευχόμουν να μην είμαστε στον ίδιο όμιλο. Δεν ήλπιζα να μην τον αντιμετωπίσω ποτέ ξανά.

“Είναι καλό για μένα που θα τον συναντήσω και πάλι και θα έχω την ευκαιρία να τον κερδίσω. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω ξανά με τον Νόβακ την Πέμπτη”  δήλωσε ο Φέντερερ μετά το 7-6(2), 6-3 επί του Μπερετίνι.

“Ίσως μου πήρε κάποιες μέρες ή δύο εβδομάδες το πολύ για να ξεπεράσω αυτή την ήττα στο Wimbledon. Ακόμα πιστεύω ότι έκανα ένα σπουδαίο παιχνίδι και ένα μεγάλο τουρνουά, κερδίζοντας τον Ράφα στην πορεία.

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα τον παίξω και θα παρακολουθήσω και τον αγώνα του σήμερα για επιπλέον πληροφορίες. Αλλά πρέπει να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι μου και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό” πρόσθεσε ο μαέστρος.

Το βράδυ της Τετάρτης, έγινε ένα ακόμη μεγάλο “μπαμ” αφού ο Ντόμινικ Τικ, μετά τον Φέντερερ κέρδισε και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals.

Πλέον, ο αγώνας Φέντερερ-Τζόκοβιτς το βράδυ της Πέμπτης (22:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) αποκτά χαρακτήρα τελικού αφού ο νικητής θα προκριθεί στους “4” και ο ηττημένος θα βάλει πρόωρο τέλος στη σεζόν.

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

The post Έτοιμος και ανυπόμονος για τον Τζόκοβιτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα