Μονφίς και Σβιτόλινα, μιλούν για Τσιτσιπά, Σάκκαρη και Ελλάδα

Γκαέλ Μονφίς και Ελίνα Σβιτόλινα, αποτελούν το πιο “καυτό” ζευγάρι του παγκοσμίου τένις. Αυτή την εβδομάδα, βρίσκονται στο Λονδίνο και παρακολουθούν από κοντά τα ΑΤΡ Finals και στο περιθώριο των αγώνων, μίλησαν στην COSMOTE TV…

Μαρίζα Γεωργίτση και Μάρκος Παγδατής, συνάντησαν τον Γάλλο τενίστα, Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, αλλά και την Ουκρανή, Νο6 τενίστρια του κόσμου και τους πήραν μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, η οποία θα προβληθεί στην εκπομπή “Top Spin” της COSMOTE

TV.

Είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2018, με τον έρωτά τους να γεννιέται λίγο πριν ξεκινήσει το Roland Garros εκείνης της χρονιάς.

Έκτοτε, παρά το πολύ σκληρό και απαιτητικό τους πρόγραμμα που περιλαμβάνει συνεχώς ταξίδια σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, φροντίζουν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί και να μοιράζονται την ζωή τους και την δουλειά τους, μέσα από έναν κοινό λογαριασμό που έφτιαξαν στο instagram με την επωνυμία «g.e.m.s. life».

Γκαέλ και Ελίνα, μίλησαν στην COSMOTE TV, μεταξύ άλλων για την Ελλάδα, για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά και τη Μαρία Σάκκαρη.

Ένα μέρος όσων είπαν:

«Είχαμε κανονίσει πέρυσι να πάμε Σαντορίνη, αλλά το ακυρώσαμε λόγω του ότι η Ελίνα κατάφερε να φτάσει ως τα ημιτελικά του Γουίμπλεντον και δεν βόλευε το πρόγραμμα. Θα το κάνουμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Έχουμε έρθει δυο φορές στην Αθήνα, προπονηθήκαμε στο πολύ όμορφο Tatoi Club και οι εντυπώσεις μας είναι οι καλύτερες.

Ο Στέφανος είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για το παγκόσμιο τένις. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα, είπα ότι αυτό το παιδί έχει όλο το πακέτο για να γίνει κάποτε ο κορυφαίος. Και η πορεία του με δικαιώνει απόλυτα», θα πει ο Γκαέλ για τον Έλληνα πρωταθλητή, ενώ η Ελίνα θα σχολιάσει για την Μαρία:

«Έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και είναι εμφανές το πόσο πολύ δουλεύει και το πόσο πολύ προσπαθεί για να γίνει μια κορυφαία τενίστρια. Στο Σαν Χοσέ με είχε κερδίσει και ήταν για μένα μια σκληρή ήττα την οποία δεν ξέχασα και θα προσπαθήσω στο μέλλον να έχω την δυνατότητα της ρεβάνς. Πάντως η Μαρία είναι μια πολύ δύσκολη αντίπαλος και έχει περιθώρια βελτίωσης για να πάει πιο ψηλά».

The post Μονφίς και Σβιτόλινα, μιλούν για Τσιτσιπά, Σάκκαρη και Ελλάδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα