Τζόκοβιτς για Τιμ: “Έπαιξες με “καρύδια” – VIDEO

Τεράστιος άνθρωπος και πρωταθλητής ακόμα και στην ήττα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επαίνεσε το θάρρος και τα γενναία χτυπήματα του Ντομινίκ Τιμ που τον οδήγησαν στον τελικό του ATP Finals!

Σπουδαίος Νόβακ Τζόκοβιτς αμέσως μετά την ήττα του από τον Ντομινίκ Τιμ στο ματς-ΕΠΟΣ που έκρινε τον πρώτο φιναλίστ του ATP Finals!

Παρά

το γεγονός ότι βρέθηκε μπροστά με 4-0 στο tie break του τρίτου σετ έχοντας “αγκαλιάσει” μια αδιανόητη ανατροπή (είχε σώσει νωρίτερα 4 match points), ο Νόλε ηττήθηκε μετά την τρομερή αντεπίθεση του Τιμ στο τέλος αλλά παρέμεινε ψύχραιμος διδάσκοντας ήθος μετά από τέτοια “σκληρή για τον ίδιο εξέλιξη.

“Όταν παίζεις full power και οι μπάλες πάνε μέσα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Παίρνεις το ρίσκο ότι μπορεί να αστοχήσεις. Δεν έκανα κάποιο λάθος μετά το 4-0, ο Τιμ έπαιξε απίστευτα κάνοντας τρομερές επιθέσεις, ήταν υπέροχος και άξιζε τη νίκη”.

Ο Νόλε, έκανε, μάλιστα και προσωπικό post στο Instagram δίνοντας τα συγχαρητήρια του απευθείας στον Τιμ!

“Mπράβο Ντομινίκ. Έδειξες “καρύδια” όταν έμεινες πίσω στο τελευταίο tie break και αξίζεις τη νίκη. Ήταν ευχαρίστηση μου να σε ανταγωνίζομαι. Τρομερό ματς” ανέφερε ο Νόβακ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novak Djokovic (@djokernole)

Ο Νόλε ολοκληρώνει τη σεζόν με ρεκόρ 41-5 και τέσσερις τίτλους, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς για Τιμ: “Έπαιξες με “καρύδια” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα