Τζόκοβιτς: “Ευγνώμων και ευλογημένος για το Νο1”

Για 7η φορά στην καριέρα του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα τερματίσει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Σέρβος, μετά την πρόκριση στον τελικό του Paris Masters με τη δύσκολη νίκη επί του Χουρκάτς, εξασφάλισε το year end No1 για το 2021, αφήνοντας με την όρεξη τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του σπουδαίου επιτεύγματος με το οποίο ο Τζόκοβιτς ξεπέρασε τις έξι χρονιές του Πιτ Σάμπρας, ο 34χρονος Σέρβος ανέβασε ένα ευχαριστήριο

post στα social media, ευχαριστώντας τον Θεό και τους ανθρώπου που είναι δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια.

“Νιώθω υπέροχα που ξεπέρασα τον παιδικό μου ήρωα Πιτ Σάμπρας και θα τερματίσω για 7η φορά ως year End No1. Νιώθω ευγνώμων και ευλογημένος που βρίσκομαι σε αυτή την ξεχωριστή θέση. Η οικογογένειά μου, η ομάδα και όλοι όσοι βρίσκονται μαζί μου σε αυτό το ταξίδι, είναι μέρος της επιτυχίας. Το ομαδικο πνεύμα είναι αυτό που φέρνει τις επιτυχίες.

“Είναι δύσκολο να κατανοήσεις το μέγεθος των ιστορικών επιτευγμάτων ενώ είσαι ακόμα ενεργός αθλητής, αλλά σίγουρα υπάρχει μεγάλη ευγνωμοσύνη και εκτίμηση στον Θεό και σε όλους τους αγαπημένους ανθρώπους που έχουν μοιραστεί την αγάπη και την υποστήριξή τους για να βρίσκομαι εδώ” έγραψε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

The post Τζόκοβιτς: “Ευγνώμων και ευλογημένος για το Νο1” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα