Φουλ για repeat ο φοβερός Μεντβέντεφ (vids)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ συνέτριψε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον 2ο χρονικά ημιτελικό του Παρισιού και προκρίθηκε στον 2ο διαδοχικό τελικό του στην Πόλη του Φωτός, όντας πλέον ένα βήμα μακριά από την υπεράσπιση του τίτλου του.

Ο 25χρονος Ρώσος έχασε μόλις τέσσερα(!) games από τον πιο φορμαρισμένο τενίστα του κόσμου και εκμεταλλευόμενος την κούραση που έβγαλε στο παιχνίδι του ο Γερμανός, “καθάρισε” την υπόθεση πρόκριση μέσα σε μόλις 77 λεπτά.

Τελικό σκορ 6-2, 6-2 για τον Νο2 τενίστα του ταμπλό, που σταμάτησε το σερί οκτώ

συνεχόμενων νικών του Ζβέρεφ και “σφράγισε” το ραντεβού του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Paris Masters.

Four. Games. Lost.

Defending champ @DaniilMedwed eases past Zverev 6-2 6-2 to set up a US Open final rematch with Djokovic!#RolexParisMasters pic.twitter.com/u5oQxVeo0t

Tennis TV (@TennisTV) November 6, 2021

Αυτήν ήταν η 9η συνεχόμενη νίκη του Μεντβέντεφ στο Paris Masters και πλέον απέχει μια ακόμη για να κάνει το back-to-back στο τουρνουά και να φτάσει έτσι τις πέντε Masters κατακτήσεις στην καριέρα του.

Την Κυριακή θα αγωνιστεί στον 21ο ΑΤΡ τελικό του και ψάχνει να κάνει στον Τζόκοβιτς, ότι ακριβώς του έκανε πριν δυο μήνες, όταν και τον συνέτριψε στον τελικό του US Open, μην αφήνοντάς τον να φτάσει τα 21 Grand Slam τρόπαια.

Για να αποκλείσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα ημιτελικά, ο Ρώσος χρειάστηκε να κάνει το τέλειο παιχνίδι. Αξίζει μόνο να αναφερθεί, πως ολοκλήρωσε το ματς με μόλις οκτώ(!) αβίαστα λάθη.

Σε αντίθεση με τον Γερμανό δηλαδή, που αν και μετρούσε 28 νίκες στα τελευταία 30 ματς του στο Tour, υπέπεσε σε 35(!) αβίαστα λάθη, βγάζοντας στο court και την κούραση που κουβαλάει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Μεντβέντεφ κέρδισε 37/51 πόντους πίσω από το σερβίς του και ήταν υπέρμετρα αποτελεσματικός στις break point ευκαιρίες που δημιούργησε (4/5), ώστε να τελειώσει το ματς άψογα.

Ο Ζβέρεφ δεν μπόρεσε να φτάσει σε break (0/3), ενώ κέρδισε μόλις 29/57 πόντους πίσω από το σερβίς του.

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Φουλ για repeat ο φοβερός Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα