Ολυμπιακός: Δεν βλέπει μέλλον με Εμβιλά – Ψάχνει 6άρι

Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά είναι παίκτης-κλειδί στην αγωνιστική σκακιέρα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο ροοστάτης του. Εκείνος που δίνει ισορροπία και τέμπο αντίστοιχα στον ρυθμό, την ανάπτυξη του παιχνιδιού του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος πέρυσι ολοκλήρωσε την χρονιά με 50 αγώνες (6 γκολ). Για πρώτη φορά στην καριέρα του είχε τόσα πολλά ματς. «Έσκασε». Μπούκωσε και φέτος βγάζει μία τουλάχιστον 30% πτώση στο performance του. ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

Πέραν του ότι

είχε 1-2 τραυματισμούς, προσβλήθηκε από κορονοϊό και τα συναφή. Ο Γάλλος μαέστρος του πρωταθλητή της Super League 1, δεν βγάζει την απαιτούμενη φρεσκάδα, «σπιρτάδα» στα πόδια και αποτελεί έναν βασικό παράγοντα που ο Ολυμπιακός «χάνει» γήπεδο σε παιχνίδια με ομάδες που βασίζονται στο physicality.

Όπως επί παραδείγματι έγινε στα δύο ματς με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Ολυμπιακός επειδή έχει «επενδύσει» ουκ ολίγα πάνω στο μυαλό και την κάθετη πάσα του Εμβιλά και θέλοντας να τον προστατέψει για να μην καεί πήρε απόφαση να βγει στην αγορά για αναπληρωματικό (και μελλοντικά εν δυνάμει βασικό) 6άρι!

Εξάλλου, τόσο ο Μπουχαλάκης, όσο και ο Μαντί Καμαρά ΔΕΝ μπορούν να πατήσουν με ανάλογη επάρκεια στην εν λόγω θέση. Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια»,ήδη, τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς, όσο και το scouting department του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον Φρανσουά Μοντεστό έχουν ξεκινήσει έρευνα αγοράς με πρώτη στάση την αγορά της Σκανδιναβίας και εν συνεχεία την Γαλλία.

Το profile του λεγάμενου: max 23-24 ετών, aggressive, πάνω από 180 εκατοστά κορμί και με μάξιμουμ transfer fee το 1 μύριο!

Η πολιτική του Ολυμπιακού είναι ο εν λόγω μεταγραφικός στόχος να ενταχθεί ομάδα και σταδιακά, να δώσει τις απαιτούμενες ανάσες τη φετινή χρονιά στον Εμβιλά (σ.σ.: έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2023) και από το επόμενο καλοκαίρι να «χτίζεται» η επόμενη μέρα πάνω του. Των φρονίμων τα παιδιά…

Διαβάστε όλα τα Παρασκήνια της Κυριακής στις σελίδες 14 και 15 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα