Τζόκοβιτς: “Έμαθα πολλά από τον Τομ Μπρέιντι”

Στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης που θα δώσει με τον Κάρλος Αλκαράθ. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο 36χρονος Σέρβος έδωσε το παράδειγμα του Τομ Μπρέιντι, ενώ μίλησε και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, ενόψει της νέας χρονιάς.

“Ο Τομ Μπρέιντι είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα πρωταθλητή στο άθλημά του, αλλά και κάποιος που είχε μια τόσο μεγάλη καριέρα και μακροζωία. Έχει αφιερώσει πολύ χρόνο στη φροντίδα

και στην ανάρρωση του εαυτού του.

Και όλα αυτά για να βεβαιωθεί ότι καλύπτεται κάθε πτυχή του σώματος και του μυαλού του, ώστε να μπορεί να έχει μια μακροχρόνια και επιτυχημένη καριέρα. Τον γνωρίζω προσωπικά και έμαθα πολλά από αυτόν, από το παράδειγμά του, και ελπίζω ότι μπορώ να κάνω μια καριέρα που φτάνει τα 40 ή ίσως και περισσότερο. Ας δούμε.”

Σχετικά με τον ίδιο, αλλά και το πως βλέπει τη νέα χρονιά, είπε: “Αισθάνομαι υπέροχα στο σώμα μου αυτή τη στιγμή και έχω παίξει τένις πραγματικά υψηλής ποιότητας.Το 2023 ήταν μια από τις καλύτερες σεζόν που είχα στη ζωή μου και γιατί να σταματήσεις όσο παίζεις ακόμα υπέροχα; Οπότε θα συνεχίσω, θα κοιτάζω κάθε χρόνο ξεχωριστά και θα δω πόσο μακριά θα φτάσω.”

"I will keep going. I know Tom Brady personally as well, and I learnt from him, from his example, and, hopefully, I can have a career that goes up to 40 and maybe even beyond, let's see."

Novak Djokovic, on the sidelines of an exhibition in Riyadh pic.twitter.com/2B7RCIdnhJ

— We Are Tennis (@WeAreTennis) December 27, 2023

The post Τζόκοβιτς: “Έμαθα πολλά από τον Τομ Μπρέιντι” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα