Στο Ριάντ Τζόκοβιτς και Αλκαράθ για το σπουδαίο φιλικό (vids)

Στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκονται από την Τρίτη (26/12) οι δύο κορυφαίοι τενίστες στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάρλος Αλκαράθ όπου θα δώσουν αγώνα επίδειξης σήμερα (19:00GR) στην Kingdom Arena του Ριάντ, μπροστά σε 40,000 θεατές.

Οι δύο άσοι των courts, θα δώσουν το καλύτερο τέλος σε μια συναρπαστική σεζόν όπου πάλεψαν μέχρι τέλους για το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και θα μας προετοιμάσουν γι’άυτό που έρχεται το 2024.

Οι Σαουδάραβες έχουν επενδύσει πολλά χρήματα στο τένις και επιθυμούν να

ανοίξουν μια νέα αγορά στο άθλημα, φέρνοντας τους δύο κορυφαίους τενίστες στον κόσμο στο Ριάντ. Σύμφωνα με πληροφορίες, Τζόκοβιτς και Αλκαράθ θα φύγουν πλουσιότεροι από τη Σαουηδική Αραβία κατά 1.5εκ. δολάρια.

Riyadh @DjokerNole @carlosalcaraz TEASER pic.twitter.com/rJ48A77G4j

— TRAVEL&Sprts (@travel__Sports) December 26, 2023

“Υπάρχουν πολλοί νέοι στο Ριάντ που ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό και θα ήθελαν να δουν έναν αγώνα τένις εδώ. Γι’αυτό είμαστε εδώ. Είναι ευκαιρία για μένα και για τον Κάρλος να δούμε το βαθμό ετοιμότητας πριν την έναρξη της χρονιάς. Βρίσκομαι εδώ για να προωθήσω και το τένις σε μια νέα χώρα, σε μια πολύ σημαντική πόλη της ευρύτερης περιοχής. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ” δήλωσε ο Τζόκοβιτς o οποίος παρακολούθησε και το χθεσινό φιλικό μεταξύ της Σαμπαλένκα και της Ζαμπέρ στο ίδιο γήπεδο.

Πριν, είχε την ευκαιρία να πάρει μέρος σε διάφορα events των διοργανωτών, παίζοντας τένις.

ALL on @DjokerNole pic.twitter.com/nVbH5iRQZF

— TRAVEL&Sprts (@travel__Sports) December 26, 2023

December 27, 2023

Why is @DjokerNole playing @carlosalcaraz in Riyadh?

pic.twitter.com/erHBYkcpTN

— TRAVEL&Sprts (@travel__Sports) December 27, 2023

#TuesdayMotivation

Both @DjokerNole and @carlosalcaraz believe that it's going to be "a GREAT MATCH in front of the people that are very interested and excited" to see those 2 titans playing pic.twitter.com/uQ3tLacmbb

— TRAVEL&Sprts (@travel__Sports) December 27, 2023

The post Στο Ριάντ Τζόκοβιτς και Αλκαράθ για το σπουδαίο φιλικό (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα