Τζόκοβιτς: “Χρειάζεται αλλαγές η ATP” – VIDEO

19:25 9/3/2019 - Πηγή: Tennis24
O Νόβακ Τζόκοβιτς, πρόεδρος του συμβουλίου των παικτών της ATP Tour, ανέφερε ότι χρειάζονται αλλαγές στη διοργανώτρια αρχή η οποία και θα αλλάξει επικεφαλής στο τέλος του 2019 με την αποχώρηση του Κρις Κέρμοντ.

Η συνέντευξη τύπου του Νόβακ Τζόκοβιτς πριν από την έναρξη του Indian Wells περισσότερο ασχολήθηκε με την ιδιότητα του Σέρβου τενίστα ως προέδρου του συμβουλίου παικτών παρά ως συμμετέχοντα στο πρώτο Masters της σεζόν με τον 31χρονο τενίστα να δέχεται πληθώρα, αρκετά πιεστικών ορισμένες

φορές, ερωτήσεων πάνω στο θέμα της αλλαγής που θα έχει η ηγεσία της ATP μετά το πέρας του 2019 με την αποχώρηση του Κρις Κέρμοντ.

Διπλωμάτης, ως είθισται, ο Νόβακ απέφυγε να πάρει σαφή θέση ως προς το θέμα του κατά πόσο αυτή η αλλαγή θα φέρει θετικά αποτελέσματα, άφησε πάντως να εννοηθεί ότι το τουρ χρειάζεται να βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια ακόμα.

“Τα τελευταία χρόνια έχουν ήδη πολλές αλλαγές προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι εντελώς διαφορετικό από την εποχή που ξεκινούσα να παίζω. Πλέον έχουμε το NextGen Finals, τη διοργάνωση της ATP για τις εθνικές ομάδες και το καινούριο Davis Cup. Όλα αυτά αποτελούν εξέλιξη για το άθλημα. Αλλά χρειάζονται ακόμα πολλές αλλαγές”.

“Ο Κρις Κέρμοντ έχει βοηθήσει πολύ. Αλλά ίσως ήρθε ο καιρός για μια αλλαγή. Δεν θα σας εκφέρω την προσωπική μου άποψη ούτε των συναθλητών μου γιατί υπάρχει και ρήτρα εμπιστευτικότητας που είναι πιο σημαντική απ’όλα. Το τένις είναι πάνω απ’όλα. Έχω σίγουρα μεγάλη ευθύνη τόσο ως κορυφαίος τενίστας όσο και ως εκπρόσωπος και πρόεδρος των παικτών. Θέλω να αφήσω ένα καλύτερο τένις στην επόμενη γενιά. Αυτή είναι η κληρονομιά μας” ανέφερε ο Νόλε όσον αφορά στα πολλά ενδιαφέρονται που γίνονται αυτήν την περίοδο στο διοικητικό κομμάτι του τένις.

Φήμες, πάντως, λένε πως ο επόμενος ηγέτης της ATP, σύμφωνα με την επιθυμία των περισσότερων παικτών, θα είναι κάποιος που προέρχεται από τον χώρο του αθλήματος έχοντας μεγάλη πείρα στο τουρ…

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς: “Χρειάζεται αλλαγές η ATP” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα