Σούπερ μαμάδες – VIDEO

08:11 9/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Στην πρώτη τους συνάντηση εντός court ως μαμάδες, η Σερίνα Γουίλιαμς κέρδισε τη Βικτόρια Αζαρένκα στο ντέρμπι του 2ου γύρου του BNP Paribas Open

Από τον τελικό του Indian Wells το 2016, έχουν να αναμετρηθούν Σερίνα Γουίλιαμς και Βικτόρια Αζαρένκα.

Έκτοτε, πολλά έχουν αλλάξει στις ζωές των δύο πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης αφού έγιναν μητέρες και οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Σερίνα και Βίκα συναντήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο κεντρικό court του

Indian Wells Tennis Garden, με την Αμερικανίδα να επικρατεί δύσκολα 7-5, 6-3, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, πιο κλειστό απ’ότι επιδεικνύει το τελικό σκορ.

Ήταν η 18η νίκη της Γουίλιαμς σε 22 αναμετρήσεις κόντρα στην Αζαρένκα, με την 37χρονη Αμερικανίδα να σφραγίζει το επίσης σπουδαίο ραντεβού με μια ακόμη πρώην Grand Slammer, τη Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα η οποία νωρίτερα κέρδισε εύκολα 6-1, 6-3 την Λαουρέν Ντέιβις.

“Την αγαπώ πραγματικά, είναι καλή φίλη. Είναι επίσης μητέρα και πρώην Νο1, σαν εμένα. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις κάποια φίλη, όμως είναι παράλληλα αναζωογoνητικό και cool” είπε η Σερίνα Γουίλιαμς, Νο10 του ταμπλό.

To share that match with another mom was amazing #IWD2019 pic.twitter.com/tVLj2f29Tu

victoria azarenka (@vika7) 9 Μαρτίου 2019

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό, Σιμόνα Χάλεπ, διατήρησε το αήττητο ρεκόρ απέναντι στην Μπάρμπορα Στρίτσοβα, κερδίζοντας με 6-2, 6-4 την Τσέχα αντίπαλό της, στην πρεμιέρα της στο Indian Wells.

Η 27χρονη Ρουμάνα, χρειάστηκε 86 λεπτά για να πετύχει την 5η της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις με την Τσέχα και στον 3ο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπη με την qualifier Ουκρανή, Κατερίνα Κόζλοβα που κέρδισε με 6-4, 2-6, 6-0 την 31-Αλιαξάντρα Σάσνοβιτς.

Συντριβή για την πρώην πρωταθλήτρια του Αμερικανικού Όπεν και Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, Σλόαν Στίβενς η οποία ηττήθηκε 6-3, 6-0 απ’τη Στεφανί Βέγκελ, Νο109 στον κόσμο.

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h)

The post Σούπερ μαμάδες – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα