Μήνυμα Φέντερερ: “Δεν είμαστε υπεράνθρωποι!” – VIDEO

20:12 8/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ρότζερ Φέντερερ έστειλε ένα υγιές μήνυμα προς το φίλαθλο κοινό αναφέροντας ότι ακόμα και οι αστέρες του αθλήματος έχουν τα ελαττώματά τους!

Τα κατορθώματα των κορυφαίων αθλητών του κόσμου, τα χρήματα αλλά και η δόξα που έχουν κερδίσει, τα απειράριθμα κείμενα που έχουν γραφεί για αυτούς τους κάνουν να λαμβάνουν, κάποιες φορές, διαστάσεις υπερανθρώπων!

Πάνω σε αυτό το ζήτημα εξέφρασε την άποψη του ο κατά τεκμήριο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών, Ρότζερ Φέντερερ, που διαφωνεί κάθετα με το συγκεκριμένο

“πορτρέτο” που παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε. και παρουσίασε μια πολύ πιο “προσγειωμένη” απεικόνιση της πραγματικότητας!

“Το να είσαι τέλειος απλά δεν υπάρχει. Οι άνθρωποι πάντα ανάγουν τους σούπερσταρ των αθλημάτων σε υπερανθρώπους. Τότε, μπορεί να μας συναντήσουν και να δουν ότι είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι. Απλά συμβαίνει να είναι πολύ καλοί με αυτό που κάνουν!”.

“Δεν με βλέπω σαν υπεράνθρωπο. Ο καθένας έχει τα ελαττώματά του. Έτσι είμαι και εγώ! Αν μπορώ να είμαι καλός στο τένις και να κάνω το άθλημα πιο δημοφιλές, έχει καλώς” ανέφερε σοφά ο “Βασιλιάς”.

Το centurion (η κατάκτηση 100 τίτλων καριέρας) που πρόσφατα πραγματοποίησε, του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει μια προσωπική ανασκόπηση στα όσα απίστευτα έχει κάνει στην πορεία του σαν επαγγελματίας αθλητής.

“Έκανα μια αναδρομή μέσω των αναμνήσεων που έχω για όλους αυτούς τους τίτλους που είναι εξίσου σημαντικοί για μένα. Εννοείται ότι δεν περίμενα ποτέ να φτάσω αυτόν τον αριθμό. Αλλά τους τελευταίους εννιά μήνες, καθώς πλέον πλησίαζα τους 100 άρχισα να τους σκέφτομαι. Θα ήταν κρίμα να τελείωνα την καριέρα μου δίχως να πιάσω τους 100 εδώ που φτάσαμε!” παραδέχτηκε ο Ροτζ που αγωνίζεται στον δεύτερο γύρο του Indian Wells με τον νικητή της αναμέτρησης Γκογιόφτσικ/Σέπι.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μήνυμα Φέντερερ: “Δεν είμαστε υπεράνθρωποι!” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα