“Διά πυρός και σιδήρου” ο Βαβρίνκα! -VIDEO

01:52 9/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Μία τρομερά δύσκολη πρεμιέρα στο φετινό Indian Wells είχε ο Στάνισλας Βαβρίνκα που ανέτρεψε την κατάσταση κόντρα στον Νταν Έβανς για να προκριθεί στον δεύτερο γύρο!

Όποτε βλέπει απέναντί του τον Έβανς, πρέπει να είναι έτοιμος για μεγάλη μάχη!

Στο US Open του 2016, ο Βρετανός τενίστας είχε ζορίσει τον Βαβρίνκα σε πέντε σετ με τον Ελβετό να επικρατεί τελικά στον δρόμο για τον τίτλο στη Νέα

Υόρκη και η μεταξύ τους πρεμιέρα στο Indian Wells πήρε χαρακτήρα θρίλερ!

Ο Βαβρίνκα χρειάστηκε να επιστρέψει από σετ πίσω αλλά και να σώσει έξι(!) break point του Έβανς στο τρίτο σετ πριν καταφέρει, μετά κόπων και βασάνων, να κερδίσει τον εξαιρετικό Βρετανό με 6-7(4), 6-3, 6-3 και να μείνει “ζωντανός” στο πρώτο Masters της σεζόν αντιμετωπίζοντας τον Μάρτον Φούτσοβιτς στη συνέχεια, ένα βήμα πριν από μια ενδεχόμενη αναμέτρηση με τον Φέντερερ στον τρίτο γύρο!

Ο 33χρονος Ελβετός θα μπορούσε να είχε κάνει πιο απλά τα πράγματα για αυτόν αν εκμεταλλευόταν τα τρία χαμένα set point που είχε στο 6-5 του πρώτου σετ στο σερβίς του Έβανς με τον Βρετανό πάντως να δείχνει μεγάλη τόλμη σώζοντας και τα τρία με serve and volley σε δεύτερο σερβίς!

Ο Βαβρίνκα δεν πτοήθηκε πάντως, στο δεύτερο σετ έκανε πολύ μεστό ματς αλλά για να κερδίσει το τρίτο χρειάστηκε να ντυθεί “Σούπερμαν”!

Ο Έβανς έφτασε σε τριπλό break point στο 2-2 και σε ακόμα τρία break point στο 3-3, όλες όμως τις φορές ο Σταν βρήκε τις απαιτούμενες λύσεις ξεσηκώνοντας το κοινό με τα καμώματά του.

Μοιραία, αυτός που υπέστη τελικά το break ήταν ο Έβανς και σε πολύ άσχημο χρονικά σημείο, στο 3-4, και ο Βαβρίνκα πήρε μια, αφάνταστα δύσκολη αλλά απολαυστική στο τέλος νίκη!

“Βαστάει” ακόμα ο Φελισιάνο!

Τι και αν έχει, αισίως, συμπληρώσει τα 37 του χρόνια…

Τι και αν είχε, πριν το Indian Wells μόλις μία νίκη στο φετινό τουρ!

Ο Φελισιάνο Λόπεζ δεν έχει ξεχάσει το τένις και ο βετεράνος Ισπανός το απέδειξε με τη σπουδαία νίκη του στην πρεμιέρα του πρώτου Masters της σεζόν επί του πολύ καλού φέτος, Τόμας Μπέρντιχ με 7-6(3), 7-6(2).

Ο Φέλι θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον ντεφορμέ φέτος Κάρεν Χατσάνοφ.

Παρασκευή, 8/3: 1ος γύρος Indian Wells
Feliciano Lopez (Spain) beat Berdych (Czech Republic) 7-6(3) 7-6(2)
Lajovic (Serbia) beat Daniel (Japan) 7-6(6) 6-4
Wawrinka (Switzerland) beat Evans (Great Britain) 6-7(4) 6-3 6-3
Johnson (USA) beat Fritz (USA) 6-3 6-3
Bolt (USA) beat Gulbis (Latvia) 6-3 5-7 6-2
Gojowczyk (Germany) beat Seppi (Italy) 7-5 6-4
Haase (Netherlands) beat Istomin (Uzbekistan) 7-6(2) 6-1

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post “Διά πυρός και σιδήρου” ο Βαβρίνκα! -VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα