Σε Ελληνική ώρα ο αγώνας του Στέφανου

11:05 9/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Νωρίς-νωρίς στο πρόγραμμα της 3ης ημέρας το μεγάλο ντέρμπι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Φίλι-Οζέρ Αλιασίμ για το 2ο γύρο του BNP Paribas Open

Οι διοργανωτές του πρώτου Masters της σεζόν, έκαναν τη χάρη στους Έλληνες φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στην Καλιφόρνια και τοποθέτησαν το ματς στο κεντρικό court, στις 21:00GR-COSMOTE SPORT 6HD.

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά

παιχνίδια της ημέρας στο Indian Wells, ανάμεσα σε δύο τενίστες που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στο πιο υψηλό επίπεδο του ανδρικού τένις τα επόμενα χρόνια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον “κακό του δαίμονα”, στα juniors, Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη του ολοκληρωμένη χρονιά στο ATP Tour και είναι μόλις 18 ετών!

Ο Καναδός, από τα 14 του χρόνια, έχει ξεκινήσει να απασχολεί τους ειδικούς και έχει ήδη πολλά ρεκόρ στο παλμαρέ του, με επιτυχίες σε πολύ πρώιμο στάδιο της καριέρας του.

Αν και δύο χρόνια νεότερος από τον Στέφανο, ο Αλιασίμ δεν έχει χάσει ποτέ από τον Έλληνα πρωταθλητή σε επίπεδο junior, κερδίζοντας τον Τσιτσιπά και στις τρεις αναμετρήσεις τους ως junior.

Σήμερα θα ξεκινήσει και ο Νόβακ Τζόκοβιτς την προσπάθεια κατάκτησης του 6ου τίτλου του στο Indian Wells, αντιμετωπίζοντας τον Μπιορν Φρατάντζελο στο βραδινό πρόγραμμα του Σαββάτου (04:00GR-COSMOTE SPORT 6HD). Νωρίτερα θα προκύψει και ο αντίπαλος του Νόλε στον 3ο γύρο, από την αναμέτρηση του Νικ Κύργιου με τον Φίλιπ Κολσράιμπερ.

Μονφίς-Μάγερ, Τιμ-Τομπσον, Ράονιτς-Κουέρι και Α.Ζβέρεφ-Κλίζαν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν το Σαββατιάτικο πρόγραμμα.

Δύσκολο ντεμπούτο περιμένει την υπερασπίστρια του τίτλου και Νο1 του ταμπλό των γυναικών, Ναόμι Οσάκα η οποία θα αντιμετωπίσει (06:00GR) την Κριστίνα Μλαντένοβιτς για το 2ο γύρο του BNP Paribas Open στις γυναίκες.

Ωστόσο, το παιχνίδι που θα κλέψει την παράσταση στο γυναικείο πρόγραμμα είναι η αναμέτρηση της Πέτρα Κβίτοβα με τη Βίνους Γουίλιαμς (01:00GR).

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Σε Ελληνική ώρα ο αγώνας του Στέφανου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα