Τζέκινς ο εκλεκτός για την Οσάκα

13:44 1/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο 34χρονος Αμερικανός Ζερμέν Τζέκινς είναι ο νέος προπονητής της Ναόμι Οσάκα, μετά και το ξαφνικό διαζύγιο της Γιαπωνέζας με τον Σάσα Μπαγίν πριν μερικές ημέρες…

Η κορυφαία τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, βρήκε στο πρόσωπο του Ζερμέν Τζέκινς, τον εκλεκτό για την θέση του προπονητή στην ομάδα της.

Ο έμπειρος Αμερικανός, πρώην Hitting partner της Βίνους Γουίλιαμς για τρία χρόνια (2015-2018), ανέλαβε καθήκοντα head coach

στο team της Γιαπωνέζας πρωταθλήτριας, όπως ανακοίνωσε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όντας για πολλά χρόνια στον χώρο του τένις, στο υψηλότερο μάλιστα επίπεδο, ο Ζερμέν Τζέκινς παρά το νεαρό της ηλικίας του θεωρείται από τους ανερχόμενους αστέρες της προπονητικής και πρόσφατα μάλιστα τιμήθηκε από την USTA με το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς που μας πέρασε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αδερφός του, Ζερμέρ, δουλεύει με την Σερίνα Γουίλιαμς εδώ και μερικά χρόνια, όντας στην ομάδα του Πατρίκ Μουράτογλου, εκτελώντας χρέη hitting partner.

“Είχα ένα υπέροχο δείπνο με την ομάδα μου. Ευχαριστώ τον Ζερμέν για την αποδοχή της πρότασής μου και καλωσόρισε στην ομάδα μας”, έγραψε η Οσάκα κοινοποιώντας στο Instagram μια φωτογραφία από το δείπνο με τους συνεργάτες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Had a great dinner with the team also taking this moment to thank @jarmaij for joining us and coming on board lol

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Osaka 大坂なおみ (@naomiosakatennis) στις 27 Φεβ, 2019 στις 6:23 μμ PST

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τζέκινς ο εκλεκτός για την Οσάκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα