'Πλησιάζει' τον ρόλο του κακού για το "James Bond 25" ο Rami Malek

Is this the real life? Is this just fantasy?

O Rami Malek βρίσκεται "πολύ κοντά στο κλείσιμο της συμφωνίας" για να παίξει τον κακό στο "Bond 25".

Σύμφωνα με το Deadline, αν και δημοσιεύματα θέλουν τον Daniel Craig να αντιμετωπίζει τον Οσκαρικό Rami Malek, πηγές ισχυρίζονται ότι η βραβευμένη με Όσκαρ Lupita Nyong'o (Star Wars, Black

Panther) "έχει δεχτεί πρόταση για να παίξει στην ταινία". Ωστόσο, κάτι τέτοιο ίσως φανεί δύσκολο, μιας και η ομάδα της ισχυρίζεται "ότι δεν θα μπορέσει να τα καταφέρει".

Εκτός των προαναφερθέντων, το Variety δημοσιεύει ότι ο Billy Magnussen είναι η νούμερο 1 επιλογή "για να παίξει έναν πράκτορα της CIA που διασταυρώνεται με τον Bond", αν και είναι αβέβαιο μέχρι που έχουν φτάσει οι συζητήσεις. Ο Magnussen έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες "Into the Woods" (2014), "Birth of the Dragon" (2016), και "Game Night" (2018). Τον είδαμε πρόσφατα στις παραγωγές του Netflix "Maniac" και "Velvet Buzzsaw", αλλά και στην σειρά "Tell Me a Story". Αναμένουμε να τον δούμε ως Prince Anders στην επερχόμενη ταινία της Disney, "Aladdin".

Ο Malek και ο Magnussen θα βρεθούν ανάμεσα στους Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris και, φυσικά, Daniel Craig. Προηγούμενα δημοσιεύματα ήθελαν τον Saïd Taghmaoui να γίνεται ο κακός της υπόθεσης.

Παραγωγοί θα είναι οι Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, ενώ η ταινία είχε τα προβλήματά της, καθώς αποχώρησε ο Danny Boyle, ο πρώην σκηνοθέτης της ταινίας, υπήρχαν φήμες που ήθελαν πρωτιές και σκηνοθέτες από γνωστές υπέρ-παραγωγές και άλλα πολλά. Σεναριογράφοι θα είναι οι Neal Purvis και Robert Wade, οι οποίοι έχουν γράψει και τα "Casino Royale", "Skyfall", "Spectre".

Τον Malek τον γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά "The Pacific". Μας έγινε γνωστός στη σειρά "Mr. Robot", η οποία ετοιμάζει την τέταρτη και τελευταία της σεζόν. Πρόσφατα τον απολαύσαμε στη βιογραφική ταινία για τονFreddie Mercury, τραγουδιστή του συγκροτήματος Queen, "Bohemian Rhapsody", ρόλο για τον οποίον κέρδισε το Όσκαρ.

Η επερχόμενη ταινία θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της στα Pinewood Studios στις 4 Μαρτίου 2019, ενώ ο 'ρομαντικός' κατάσκοπος θα κάνει την εμφάνισή του στους κινηματογράφους στις 14 Φεβρουαρίου 2020 με το "Bond 25".

IGN Greece Σαγηνευτική επιστροφή για το "Bond 25"
Keywords
Τυχαία Θέματα