Τσιτσιπάς: “Συνεχίζω κανονικά με Ένκβιστ”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβαλε τέλος στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν να έχει διακόψει τη συνεργασία του με τον Σουηδό Τόμας Ένκβιστ. Μετά το τέλος της εύκολης νίκη κόντρα στον Μίκαελ Ίμερ, ο Τσιτσιπάς ρωτήθηκε να μιλήσει για τον Ένκβιστ, ο οποίος απουσιάζει από το box του από την έναρξη της clay-season.

“Συνεχίζω κανονικά με τον Τόμας, αλλά αποφασίσαμε να έχω μόνο τον πατέρα μου δίπλα μου στη χωμάτινη σεζόν. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Τόμας και επικοινωνούμε συνέχεια.”, δήλωσε

ο Νο4 του κόσμου. 

Όσο για το παιχνίδι με τον Ίμερ ο Τσιτσιπάς τόνισε: “Είναι καλό να έρχονται που και που τέτοια παιχνίδια. Οι προηγούμενοι αγώνες βοηθούν να μπαίνεις στο court με αυτοπεποίθηση, να νιώθεις ότι έχεις παίξει αρκετά και ότι μπορεί να κατανοήσεις καλύτερα πότε είναι οι καλύτερες ευκαιρίες για σένα.”

“Γνωρίζω ότι ο σημερινός αγώνα δεν είχε μεγάλη διάρκεια, αλλά γι’ αυτό υπάρχουν και οι προπονήσεις. Μπορεί να προπονηθώ ακόμα και σήμερα ή αύριο θα δούμε.”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος προκρίθηκε στον 4ο γύρο για 4η σερί χρονιά στο Roland Garros θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα τον…ομόσταυλό του στις ακαδημίες Μουράτογλου, Χόλγκερ Ρουν με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά. 

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Τσιτσιπάς: “Συνεχίζω κανονικά με Ένκβιστ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα