Δεν είχε κι άλλο χρόνο για χάσιμο ο Τσιτσιπάς (vids)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την κοπιαστική 1η εβδομάδα του στο φετινό Roland Garros, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μετά τα πρώτα δυο, εξαντλητικά ματς του στο Παρίσι, ο 23χρονος Έλληνας πέτυχε την πιο άνετη νίκη του μέχρι στιγμής στο τουρνουά, κερδίζοντας τον Μίκαελ Ίμερ (Νο95) με straight sets, το απόγευμα του Σαββάτου (28/5).

Μόλις μια ώρα και 36 λεπτά χρειάστηκε για να επικρατήσει του συνομίληκού του, Σουηδού, με το εμφατικό 6-2, 6-2, 6-1, “κλείνοντας” τη θέση του στον 4ο γύρο

του τουρνουά, για 4η φορά στην καριέρα του.

Το #matchpoint του Στέφανου Τσιτσιπά ενάντια στον Mikael Ymer

#Tennis #RG22 #RolandGarros | @steftsitsipas pic.twitter.com/Kn8jOJsrLR

Eurosport Greece (@EurosportGR) May 28, 2022

Την καλύτερή του εμφάνιση στο θεσμό έκανε ο Νο4 του ταμπλό κόντρα στον Ίμερ, δίνοντας συνέχεια στο εξαιρετικό σερί που έχει με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Αυτήν ήταν η 4η νίκη του Στέφανου στο Η2Η με τον Ίμερ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα κερδισμένα sets στα μεταξύ τους ματς, πλέον, είναι 11-0 υπέρ του Έλληνα.

Έχοντας σε εξαιρετική ημέρα το σερβίς του, ο Τσιτσιπάς δεν άφησε τον Ίμερ να φτάσει σε περισσότερα από ένα break points (0/1) και παραδίδοντας μαθήματα παιχνιδιού από τη βασική γραμμή, κέρδισε 46/56 πόντους στα service games του.

Με 7/12 break points ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Έλληνας, που έκανε μόλις 15 αβίαστα λάθη, σε αντίθεση με τα 26 του αντιπάλου του και κερδίζοντας 18 από τα 23 games του αγώνα, “πέταξε” με χαρακτηριστική άνεση στους “16” καλύτερους του θεσμού.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον 19χρονο Δανό, Χόλγκερ Ρουν (Νο40) που στο βραδινό ματς του Philippe Chatrier, κέρδισε τον βραχύσωμο Γάλλο, Ούγκο Γκαστόν (Νο74).

Stefanos has his eye on tonight’s match.

You should too….#RolandGarros pic.twitter.com/1wOQzR7S3w

Roland-Garros (@rolandgarros) May 28, 2022

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δεν είχε κι άλλο χρόνο για χάσιμο ο Τσιτσιπάς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα