Τσιτσιπάς: “Να προστατεύουμε και να αγαπάμε τον πλανήτη μας” (pics, vid)

Σε μία αρκετά ενδιαφέρουσα δραστηριότητα συμμετείχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο πριν την αγωνιστική του πρεμιέρα στο Miami Open της Φλόριντα.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος Έλληνας τενίστας συμμετείχε στην φύτευση δέντρων, που οργάνωσε η κοινότητα του Health in Hood, χθες Δευτέρα 20/3, παρέα με δύο ακόμα τενίστες, προάγοντας το μήνυμα της μέριμνας για τη φύση.

Μετά τις ενέργειές του στην εν λόγω

δραστηριότητα, ο No. 3 του κόσμου θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του για τη φύση και για τη σπουδαιότητα της, με τους ακόλουθούς του στο Twitter.

“Η φύση είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο. Ο τρόπος που τα φύλλα αλλάζουν χρώματα το φθινόπωρο, ο ήχος των κυμάτων που σκάνε στην ακτή, η ομορφιά ενός χιονισμένου τοπίου. Ας προστατεύσουμε και ας αγαπήσουμε τον πλανήτη μας και ας διατηρήσουμε την ομορφιά του για τις επόμενες γενιές”.

Nature is one of the most beautiful things in the world. The way the leaves change colors in the fall, the sound of waves crashing on the shore, the beauty of a snow-covered landscape. Let's protect and cherish our planet, and preserve its beauty for generations to come.

— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) March 20, 2023

Happy stef gardening! pic.twitter.com/DZweQqs6Dj

— Tsitsidaily (@tsitsidaily) March 21, 2023

Stef today during his Miami Open Unites action!

Keywords
Τυχαία Θέματα