Miami Open: Με το δεξί στα προκριματικά ο Κοκκινάκης

Ο Θανάσης Κοκκινάκης ξεκίνησε ιδανικά στο Miami Open επικρατώντας του Αργεντίνου και Νο191 στην παγκόσμια κατάταξη Αντρέα Κογιαρίνι με 6-3, 6-3 σε 80 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο. 

Ο Νο94 στον κόσμο βρήκε μεγάλη στήριξη από το service του παραχωρώντας μόλις 10 πόντους στον αντίπαλο του τελειώνοντας την αναμέτρηση με 8 άσους (κανένα διπλό λάθος), κέρδισε το 86% πίσω από το πρώτο service (24/28), αλλά και 70% στο δεύτερο (14/20), ενώ σημείωσε 29 winners. 

Στο 1ο set ο Κοκκινάκης

ξεκίνησε εντυπωσιακά βρίσκοντας break με το “καλημέρα” και σε συνδυασμό με τα δύο εύκολα hold έφτασε στο 3-0. Από εκεί και πέρα ο Κοκκινάκης κράτησε το service του σβήνοντας τα δύο (και μοναδικά) break του Κογιαρίνι κάνοντας το 1-0. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα ο Κοκκινάκης βρήκε και πάλι γρήγορο break παίρνοντας τα δύο πρώτα games (2-0). Στα επόμενα τρία service games ο Αυστραλός παραχώρησε μόλις έναν πόντο στο service του κλείνοντας το παιχνίδι με ένα ακόμα break σφραγίζοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Μπενουά Περ.

MIAMI OPEN SINGLES DRAW QUALS | OPP (-6h)

The post Miami Open: Με το δεξί στα προκριματικά ο Κοκκινάκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα