Στην ομάδα της On η Ίγκα Σφιόντεκ

Με τα ρούχα και τα παπούτσια της On θα εμφανιστεί στο Miami Open η Ίγκα Σφιόντεκ καθώς η Πολωνή, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, προχώρησε σε συμφωνία, όπως και ο Μπεν Σέλτον, σε μία εταιρεία στην οποία επενδυτής είναι ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων Ρότζερ Φέντερερ.

“Χαίρομαι που η ομάδα της On πιστεύει σε εμένα ως αθλήτρια

και ως άτομο”, είπε η Σφιόντεκ. “Σχέδιό μας είναι να εξελιχθούμε, να αναπτυχθούμε και να δημιουργήσουμε αντίκτυπο μαζί. Θα με δείτε με νέα περιβολή στα επόμενα παιχνίδια μου και ελπίζω να σας αρέσει όσο και σε εμένα. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι άρχισα να δουλεύω στα παπούτσια μου που είναι σημαντικά στη δουλειά μου και θα βοηθήσουν τον τρόπο παιχνιδιού μου, δίνοντάς μου όλα όσα χρειάζομαι στο court”.

Η Σφιόντεκ φορούσε ASICS στην πορεία της προς την κορυφή του γυναικείου τένις. Ο Σέλτον, που εκπροσωπείται από το πρακτορείο Team8 του Ρότζερ Φέντερερ, φορούσε New Balance μέχρι την περασμένη εβδομάδα στο Indian Wells.

“Ίγκα και Μπεν αντιπροσωπεύουν τη νέα γενιά παγκόσμιων ταλέντων”, είπε ο Ελβετός που άρχισε να επενδύει στην εταιρεία της χώρας του από το 2019. “Οι δύο τους αντιπροσωπεύουν το ανταγωνιστικό πνεύμα της On και είναι νυν και μελλοντικοί πρωταθλητές. Χαιρόμαστε που τους υποδεχόμαστε στην οικογένεια της On”.

I’m thrilled to announce I am the first female tennis athlete at On. I’m happy the On team believes in me as an athlete and a person. We plan to grow, develop and make an impact together. #letsgo #DreamOn
Big thanks to my team for this amazing achievement in business.#ad pic.twitter.com/KXZxRYW3Dp

— Iga Świątek (@iga_swiatek) March 20, 2023

The post Στην ομάδα της On η Ίγκα Σφιόντεκ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ίγκα Σφιόντεκ,igka sfiontek