Miami Open: Η κλήρωση του Στέφανου Τσιτσιπά

Μετά από την απουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς, λόγω απαγόρευσης της εισόδου στις ΗΠΑ στους μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες κατά της covid-19, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί στο Νο2 του ταμπλό, αποφεύγοντας τον κάτοχο του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ ο οποίος βρίσκεται στο Νο1. 

Ο Νο3 του κόσμου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον 2ο γύρο, καθώς έχει περάσει bye από τον 1ο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ρισάρ Γκασκέ και παίκτη από τα προκριματικά. 

Σε περίπτωση πρόκρισης αναμένεται

να αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Σεμπάστιαν Μπάεζ, ενώ στη φάση των “16” λογικά θα βρει μπροστά του τον Ρώσο Κάρεν Χατσάνοφ. Με μια πιθανή πρόκριση ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί στα προημιτελικά εκεί που λογικά θα τον περιμένει είτε ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, είτε ο ημιφιναλίστ του Indian Wells Φράνσις Τιάφο. 

Από εκεί και πέρα στο δρόμο προς τα ημιτελικά ο πιο πιθανός αντίπαλος δεν είναι άλλος από τον φιναλίστ της Καλιφόρνια της περασμένης εβδομάδας, Ντανιίλ Μεντβέντεφ. 

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά 

1R: Bye2R: Γκασκέ/Παίκτης από τα προκριματικά3R: Μπαέζ4R: ΧατσάνοφQF: Αλιασίμ/ΤιάφοSF: ΜεντβέντεφF: Αλκαράθ

Πιθανοί προημιτελικοί

Κάρλος Αλκαράθ – Χόλγκερ ΡούνεΚάσπερ Ρουντ – Αντρέι ΡούμπλεφΧούμπερτ Χουρκάτς – Ντανιίλ ΜεντβέντεφΦελίξ Οζέρ Αλιασίμ – Στέφανος Τσιτσιπάς

Miami ATP Masters 1000 Main Draw Singles pic.twitter.com/hrhiBByg7x

Tennis Draws (@DrawsTennis) March 20, 2023

Στο άλλο ταμπλό, βρίσκεται ο πρωταθλητής του Indian Wells και προσφάτως ξανά No. 1 του κόσμου Κάρλος Αλκαράθ.

Ο 19χρονος Ισπανός θα συναντήσει στο διάβα του έναν εκ των Χόλγκερ Ρούνε και Τέιλορ Φριτζ στους “8”, ενώ στα ημιτελικά της διοργάνωσης είναι πολύ πιθανό να διασταυρωθεί με έναν εκ τους Κάσπερ Ρουντ και Αντρέι Ρούμπλεφ.

The post Miami Open: Η κλήρωση του Στέφανου Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα