Αλκαράθ: Έτσι θα παραμείνει στο Νο1 μετά το Μαϊάμι

Αντιμέτωπος με την ιστορία είναι και πάλι ο Κάρλος Αλκαράθ ο οποίος στοχεύει να γίνει μόλις ο 8ος τενίστας στην ιστορία που κατακτά το Sunshine Double.

Μετά τις δέκα σπουδαίες μέρες στο Indian Wells όπου πανηγύρισε τον τρίτο ATP Masters 1000 της καριέρας του και δεύτερο τίτλο στη χρονιά, σε τρία τουρνουά που έχει πάρει μέρος, ο 19χρονος Ισπανός ετοιμάζεται για την υπεράσπιση του τίτλου του στο Miami

Open.

Στο Μαϊάμι, ο Αλκαράθ έχει ακόμη έναν μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Το σενάριο είναι πολύ απλό. Για να παραμείνει στο Νο1 της ATP, ο χαρισματικός τενίστας θα πρέπει να κατακτήσει τον τίτλο στο Hard Rock Stadium.

Ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα, ο Τζόκοβιτς θα έχει διαφορά 740 βαθμών έναντι του Ισπανού στην ATP Live Rankings καθώς ο Αλκαράθ θα χάσει τους 1000 βαθμούς που κατέκτησε πέρυσι στο Μαϊάμι.

Έτσι, μόνο με τίτλο θα μπορεί να κρατήσει τη διαφορά των 260 βαθμών που έχει από τον Σέρβο αυτή τη στιγμή.

Η κλήρωση του Miami Open πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και σίγουρα το έργο του Αλκαράθ δεν θα είναι εύκολο καθώς θα ξεκινήσει πιθανότατα με τον Φακούντο Τσερούντολο στο 2ο γύρο ενώ στους “32” διασταυρώνεται με τον Άντι Μάρει (ή τον Μάξιμ Κρεσί).

Στον 4ο γύρο ο Αλκαράθ πιθανότατα θα συναντήσει τον big server και Νο16 του ταμπλό, Τόμι Πολ ενώ στην 8αδα έναν εκ των Τέιλορ Φριτς ή Χόλγκερ Ρούνε.

Κάσπερ Ρουντ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Γιάνικ Σίνερ ή Αντρέι Ρούμπλεφ, είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι του Αλκαράθ στα ημιτελικά.

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Αλκαράθ: Έτσι θα παραμείνει στο Νο1 μετά το Μαϊάμι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα