Τσιτσιπάς: Μικρό καλάθι για Indian Wells και Μαϊάμι (vid)

09:33 9/3/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προέρχεται από τραυματισμό και αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Abierto Mexicano την περασμένη εβδομάδα, εξαιτίας ενός προβλήματος στον ώμο.

Ενόψει των δύο Masters σε Indian Wells και Μαϊάμι, ο Έλληνας πρωταθλητής θέλησε να ρίξει τις προσδοκίες για μια καλή πορεία στα δύο πρώτα 1000αρια της χρονιάς, λέγοντας ότι βρίσκεται ακόμα σε περίοδο αποκατάστασης.

“Είμαι ακόμα σε αποκατάσταση. Δεν θα προσποιηθώ ότι έχω

τύχη να τα πάω καλά στα δύο επόμενα τουρνουά γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος. Δεν το έχω πει πολλές φορές στην καριέρα μου αλλά δεν νομίζω ότι είμαι ικανός να πάω μακριά. Η προτεραιότητά μου είναι να είμαι έτοιμος σωματικά για τη χωμάτινη περίοδο” είπε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς στην επίσημη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη από το Indian Wells Tennis Garden.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν απλά δεν αποσύρθηκε από τα δύο τουρνουά, ο Στέφανος είπε ότι ένιωθε υποχρεωμένος να αγωνιστεί.

“Έκανα μια συμφωνία με τον εαυτό μου ότι δεν θα παρακάμψω αυτά τα δύο τουρνουά” είπε.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο τραυματισμός του εμφανίστηκε μόλις ολοκλήρωσε την πορεία του μέχρι τον τελικό του Australian Open τον Ιανουάριο.

Έκτοτε, το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης βοήθησε την εθνική ομάδα Davis Cup της Ελλάδας να κερδίσει τον Ισημερινό και να εξασφαλίσει την άνοδο στο World Group I ενώ έπαιξε και στο Ρότερνταμ όπου αποκλείστηκε στο 2ο γύρο από τον Γιάνικ Σίνερ.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Τζόρνταν Τόμπσον στο 2ο γύρο του BNP Paribas Open, μετά τη νίκη του Αυστραλού με 6-3, 6-1 επί του Γκάελ Μονφίς στην πρεμιέρα της Τετάρτης.

Την Τετάρτη, ο Στέφανος έστειλε και το δικό του μήνυμα με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

“Χαρούμενη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας! Ας γιορτάσουμε την εκπληκτική συνεισφορά και την πρόοδο των γυναικών προς την ισότητα. Σε όλες τις γυναίκες: η δύναμη, η ανθεκτικότητα και η χάρη σας είναι ισχυρά. Ας εργαστούμε για ένα πιο λαμπρό μέλλον όπου όλες οι γυναίκες μπορούν να ευδοκιμήσουν” έγραψε.

Happy International Women's Day! Let's celebrate women's amazing contributions and progress towards equality. To all women: your strength, resilience, and grace are powerful. Let's work towards a brighter future where all women can thrive. #IWD2023

— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) March 8, 2023

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Τσιτσιπάς: Μικρό καλάθι για Indian Wells και Μαϊάμι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα