Indian Wells: Στο κυρίως ταμπλό ο Κοκκινάκης και στο βάθος Αλκαράθ

13:33 8/3/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Θανάσης Κοκκινάκης εξασφάλισε την παρουσία του στο κυρίως ταμπλό του Indian Wells για 3η φορά στην καριέρα του επικρατώντας στον 2ο προκριματικό γύρο του Ιταλού και Νο115 του κόσμου, Ματέο Αρνάλντι με 6-4, 6-4 μετά από μια ώρα και 51 λεπτά. 

Ο Αυστραλός και Νο94 στην παγκόσμια κατάταξη αν και αντιμετώπισε θέματα από τη θέση του service τελειώνοντας το παιχνίδι με 68% κερδισμένους πόντους πίσω από 1ο service, κατάφερε να κάνει το break σε κρίσιμα σημεία φτάνοντας στην πρόκριση. 

Στο 1ο set ο Κοκκινάκης

προηγήθηκε δύο φορές με break με τον Αρνάλντι να τα παίρνει πίσω ισάριθμες φορές ισοφαρίζοντας σε 3-3. Ο Κοκκινάκης, ο οποίος δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός στις ευκαιρίες για break (4/12) έχασε δύο ευκαιρίες αμέσως μετά για break με τον Ιταλό να παίρνει προβάδισμα με 4-3. 

Αυτό όμως ήταν και το τελευταίο του κερδισμένο game στο set με τον Κοκκινάκη να κατακτά τα επόμενα τρία games φτάνοντας στο 6-4 και στο 1-0. 

Το 2ο set ήταν ακόμα πιο κλειστό με τους δύο τενίστες να βρίσκουν ρυθμό στο service τους και τον Κοκκινάκη να φτάνει σε break σε πολύ καθοριστικό σημείο παίρνοντας προβάδισμα με 5-4 για να σφραγίσει την πρόκριση αμέσως μετά στο service του με εύκολο hold. 

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό ο Κοκκινάκης θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Μπράντον Χολτ, με τον νικητή αυτή της αναμέτρηση να αντιμετωπίζει στον 2ο γύρο τον Νο1 του ταμπλό Κάρλος Αλκαράθ.

BNP PARIBAS OPEN QUAL. DRAW | OOP (-10h)

The post Indian Wells: Στο κυρίως ταμπλό ο Κοκκινάκης και στο βάθος Αλκαράθ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα