“Τσάρος” ο Νικ! – VIDEO

Μετά από μια αδιάφορη Ασιατική swing, ο Νικ Κύργιος επέστρεψε νικηφόρα στο ευρωπαϊκό έδαφος επικρατώντας του Αντρέι Ρουμπλιόφ στην πρεμιέρα του στη Μόσχα.

Να και μια καλή νίκη για τον Νικ μετά από καιρό!

Ο 23χρονος Αυστραλός τα πήγε και φέτος πολύ άσχημα στην Ασιατική swing παίρνοντας μόλις μια νίκη σε δύο διοργανώσεις αλλά, τουλάχιστον, άμα τη επιστροφή του στην Ευρώπη, επέστρεψε στις προκρίσεις.

Ο ιδιόρρυθμος τενίστας κέρδισε σε έναν πολύ δύσκολο πρώτο γύρο τον “γηπεδούχο” Αντρέι Ρουμπλιόφ με 6-3, 4-6, 6-4 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο

του Kremlin Cup εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Μίρζα Μπάσιτς.

Καλή σχετικά μέρα για τον Νικ που, αν εξαιρέσουμε το δεύτερο σετ, ήταν άριστος από τη γραμμή του σερβίς ενώ μπόρεσε με σχετική ευκολία να αναχαιτίσει το επιθετικό μεν γεμάτο λάθη δε παιχνίδι του Ρώσου τενίστα που ακόμα δεν έχει επανέλθει πλήρως από το πρόβλημα τραυματισμού που τον έθεσε εκτός για αρκετό διάστημα στα μέσα της σεζόν.

Ο κάτοχος του τίτλου, Νταμίρ Τζουμχούρ, καταποντίστηκε από τον Ιγκόρ Γκερασίμοφ, Νο217 στον κόσμο, και επιβεβαίωσε τη κακή του αγωνιστική κατάσταση.

Σπουδαία νίκη επί του Μίσα Ζβέρεφ πέτυχε και ο Μπενουά Περ με τη μέρα πάντως να σημαδεύεται από την ύποπτη απόσυρση του Ντένις Ιστόμιν στο ματς κόντρα στον Ρικάρντας Μπεράνκις ενώ ο Λιθουανός είχε τρία match point!

Τρίτη, 16/10: 1ος γύρος Kremlin Cup

Kyrgios (Australia) beat Rublev (Russia) 6-3 4-6 6-4
Berankis (Lithuania) beat Istomin (Uzbekistan) 6-4 5-4 ret
Gerasimov (Belarus) beat Dzumhur (Bosnia) 6-1 6-7(5) 6-2
Paire (France) beat M. Zverev (Germany) 7-6(6) 2-6 6-1
Donskoy (Russia) beat Kukushkin (Kazakstan) 6-4 7-6(10)
Basic (Bosnia) beat Jaziri (Tunisia) 7-6(4) 6-2
Lajovic (Serbia) beat Horansky (Slovakia) 6-4 2-6 6-3
Seppi (Italy) beat Klizan (Slovakia) 6-1 7-6(6)

KREMLIN CUP MEN’S SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post “Τσάρος” ο Νικ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα