Εγκατέλειψε όταν αντιμετώπιζε τριπλό match point! – VIDEO

Ο Ντένις Ιστόμιν εγκατέλειψε την αναμέτρησή του με τον Ρικάρντας Μπεράνκις στον 1ο γύρο του Kremlin Cup στη Μόσχα, σε ένα απίστευτο χρονικά σημείο…

Μπορεί να έχανε με 6-4, 5-4 και 40-0 από τον Λιθουανό Ρικάρντας Μπεράνκις, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Ντένις Ιστόμιν να εγκαταλείψει την αναμέτρησή του κόντρα στο Νο107 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ σε ένα σημείο που δεν βλέπουμε συχνά να γίνεται κάτι τέτοιο.

Ο Ουζμπέκος είχε μια άτσαλη πτώση την ώρα που ο Μπεράνκις δημιουργούσε με πόντο που κέρδιζε το τριπλό match

point του, ενώ σέρβιρε μάλιστα. Στη συνέχεια μπορεί να πήρε ιατρικό τάιμαουτ, όμως δεν επέστρεψε ποτέ για να συνεχίσει τον αγώνα.

Αυτήν η συμπεριφορά κινεί σίγουρα υποψίες και αν μη τι άλλο θα ερευνηθεί από τους αρμόδιους για την αντιμετώπιση του στοιχηματισμού και των στημένων αγώνων στο άθλημα.

Αν και, όντως, η πτώση του στο έδαφος μπορεί να ήταν αρκετά άτσαλη και μπορεί να του έχει δημιουργήσει όντως πρόβλημα στο πόδι του, το ανησυχητικό στην όλη υπόθεση, είναι πως κάτι τέτοιο δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση μετά το ματς.

Αυτό, γιατί ο Ιστόμιν αποχώρησε κανονικά περπατώντας από το court, χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες. Δείτε στο πρώτο βίντεο την πτώση του Ουζμπέκου και στο δεύτερο βίντεο την αποχώρησή του από το γήπεδο στη Μόσχα:

Istomin retires 6-4 5-4 *40-0 down….. might be serious tho. pic.twitter.com/he597sqlpa

— Ardeal (@UnArdeal) 16 Οκτωβρίου 2018

And this is Istomin walking out the court….

tbh looks a bit exagerated to retire at that point, but you never know without proof of suspicious odds movements. pic.twitter.com/MpTAsVkXvq

— Ardeal (@UnArdeal) 16 Οκτωβρίου 2018

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εγκατέλειψε όταν αντιμετώπιζε τριπλό match point! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα