Αποσύρθηκε η Χάλεπ, στο κυρίως ταμπλό η Βαλεντίνη!

Η Σιμόνα Χάλεπ με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί τελικά στο VTB Kremlin Cup της Μόσχας αυτή την εβδομάδα λόγω τραυματισμού με την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου να παίρνει την θέση της!

Απούσα από την τελευταία διοργάνωση της χρονιάς στο γυναικείο Tour, πριν τα WTA Finals της Σιγκαπούρης, θα είναι η Σιμόνα Χάλεπ.

Η Ρουμάνα, που

εξασφάλισε χθες την παραμονή της στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA μέχρι το τέλος της σεζόν, με ανακοίνωσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, γνωστοποίησε πως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της στη μέση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να παίξει αυτή την εβδομάδα στο Kremlin Cup.

Το αξιοσημείωτο όμως είναι, πως η 21χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, θα πάρει την θέση της στο main draw του θεσμού, ως Lucky Loser!

Η Βαλεντίνη που ηττήθηκε από την Τυνήσια Ονς Τζαμπέρ στον 3ο προκριματικό γύρο, ευνοήθηκε από την τύχη σήμερα και θα αγωνιστεί κατευθείαν στον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό(!), μιας και η Χάλεπ περνούσε τον 1ο γύρο με bye.

Εκει, η Ελληνίδα θα παίξει με την Ρωσίδα Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Όσα έγραψε η Χάλεπ στο Facebook:

“Προσπάθησα όσο μπορούσα, πραγματικά, ώστε να είμαι έτοιμη να αγωνιστώ στη Μόσχα αυτή την εβδομάδα, όμως δυστυχώς η μέση μου πονάει ακόμη και δεν θέλω να πάρω αχρείαστα ρίσκα.

Είναι απογοητευτικό να αποσύρεσαι από τουρνουά, όμως καταλαβαίνω πως προέχει η υγεία μου. Πέρασα μερικές όμορφες μέρες εδώ στη Μόσχα, κι ελπίζω να έχει επιτυχία το φετινό τουρνουά”.

Η ανάρτηση της Ρουμάνας Νο1 του κόσμου:

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αποσύρθηκε η Χάλεπ, στο κυρίως ταμπλό η Βαλεντίνη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα