Μια χαρά σεζόν το 2018!

Πλησιάζουμε σιγά-σιγά στο μεγάλο φινάλε της φετινής σεζόν που, για τον Ρότζερ Φέντερερ, έχει θετικό πρόσημο παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να πλησιάσει τα όσα έκανε το 2017.

Οδεύουμε προς το τέλος της 20ης(!) σεζόν του Ρότζερ Φέντερερ στο τουρ και ο Ελβετός τενίστας ήδη κάνει έναν μίνι-υπολογισμό των όσων έπραξε εντός των δέκα αυτών αγωνιστικών μηνών.

Αναγκαστικά, υπάρχει και η σύγκριση των όσων απίστευτων έκανε ακριβώς έναν χρόνο πριν ο “Βασιλιάς”, όταν και στα 36 του κατακτούσε δύο Grand Slam και άλλους τρεις Masters 1000 τίτλους αλλά

και το Χάλε και τη Βασιλεία!

“Το 2017 ήταν ένα “παραμύθι” από την αρχή μέχρι το τέλος. Μοναδική απογοήτευση ήταν κάπως το ATP Finals όταν και δεν έκανα καλό παιχνίδι κόντρα στον Γκοφάν που έπαιξε πάντως πολύ καλά. Ήταν η μόνη φορά στη σεζόν που ένιωσα ότι δεν έπαιζα καλα” ανέφερε ο Φεντ για το ιστορικό πλέον 2017 που έκανε.

Φέτος, η αρχή ήταν εντυπωσιακή με την υπεράσπιση του Αυστραλιανού Όπεν, τον τίτλο στο Ρότερνταμ και την άνοδο στο Νο1 του κόσμου αλλά και το αήττητο μέχρι τον τελικό του Indian Wells.

Έκτοτε, όμως, ο μοναδικός του τίτλος ήρθε στην Στουτγκάρδη και μετά είχε μια μάλλον μέτρια παρουσία στα τουρνουά που αγωνίστηκε.

Ωστόσο, βάζοντας τα πράγματα κάτω και αναγνωρίζοντας στον εαυτό του το ελαφρυντικό της…ηλικίας, ο Ρότζερ είναι ικανοποιημένος και από το 2018!

“Πήρα το Αυστραλιανό και το Ρότερνταμ, επέστρεψα στο Νο1, έπαιξα έναν σημαντικό τελικό στο Indian Wells και έκανε μια γενικά καλή grass court season. Και στο Σινσινάτι, παρότι δεν έπαιξα καλά, έφτασα στον τελικό. Είμαι καλά. Είμαι υγιής. Η κατάκτηση και μόνο του Slam κάνει τη σεζόν καλή. Θέλω να παλέψω και στο τέλος της σεζόν για άλλα πράγματα” κατέληξε ο “Βασιλιάς” που επιστρέφει στο τουρ σε ένα από τα αγαπημένα του τουρνουά το Swiss Indoor Open Βασιλείας.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μια χαρά σεζόν το 2018! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα