Τόκιο: Πήρε τον ρωσικό “εμφύλιο” η Κουντερμέτοβα (vid)

Μετά από “μάχη” τριών ωρών και 25 λεπτών, η Βερόνικα Κουντερμέτοβα επικράτησε της Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Toray Pan Pacific Open με 7-6(6), 6-7(2), 6-3, και απέχει πλέον μία νίκη από τον τίτλο.

Η 26χρονη Ρωσίδα πήρε στις λεπτομέρειες του tie-break το 1ο set, έχοντας σβήσει στη κανονική διάρκειά του και break της συμπατριώτισσάς της, ενώ το αξιοσημείωτο με το πρώτο μέρος της αναμέτρησης ήταν πως καμία τους δεν πήρε πόντους από το 2ο service.

Στο

2ο set, και πάλι η Παβλιουτσένκοβα κατάφερε να πάρει πρώτη προβάδισμα έχοντας ξεφύγει με break, αλλά στα μέσα της δεύτερης στροφής του αγώνα η φιναλίστ (πλέον) του Τόκιο κατάφερε ξανά να το σβήσει, και να οδηγήσει το ματς σε νέα “παράταση”. Μετά από σχεδόν 11 λεπτά όμως, ήταν η σειρά της 32χρονης Ρωσίδας να βγει νικήτρια, και να στείλει το παιχνίδι σε decider.

Εκεί, μέχρι και το 6ο game επικρατούσαν οι απόλυτες ισορροπίες, μέχρι που η Κουντερμέτοβα πάτησε το γκάζι και με σερί 3/3 κερδισμένα games, αλλά και δύο νέα break στο ενδιάμεσο, έκλεισε με ιδανικό τρόπο το πρώτο ματς της 4άδας, και πλέον περιμένει μία εκ των Μαρία Σάκκαρη και Τζέσικα Πεγκούλα στον τελικό της Κυριακής (1/10).

What a contest

Veronika Kudermetova converts her fifth match point and is into the Tokyo final after 3h25m!#TorayPPO pic.twitter.com/ZykjDsP6uq

wta (@WTA) September 30, 2023

(+6h) SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Τόκιο: Πήρε τον ρωσικό “εμφύλιο” η Κουντερμέτοβα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα