Ευρωπαϊκό U16: Στον τελικό του consolation ο Μεσσής!

Με μια ανατροπή, αλλά και μια επιβλητική νίκη συνεχίστηκε η πορεία του Ανδρέα Μεσσή στο ταμπλό της 2ης ευκαιρίας (consolation) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 που διεξάγεται στην Πάρμα αυτήν την εβδομάδα. 

Ο 15χρονος Έλληνας τενίστας αγωνίστηκε σε δύο αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Πέμπτης ξεκινώντας κόντρα στον Λιθουανό, Ντόβας Ντερσόνας τον οποίον και κέρδισε με 2-4, 4-2, 4-1 παίρνοντας το εισιτήριο για τον ημιτελικό. 

Λίγες ώρες αργότερα ο Μεσσής επέστρεψε στο court για να αντιμετωπίσει τον Αυστριακό Νίκλας Μάιζλινγκερ, παραχωρώντας μόλις ένα game

στο επιβλητικό 4-0, 4-1 μια νίκη που του χάρισε την είσοδο στον τελικό του consolation εξασφαλίζοντας 32 βαθμούς στο ranking. 

Στον τελικό της Παρασκευής ο Μεσσής θα παίξει κόντρα στον Σλοβάκο Φίλιπ Ποκλέμπα, που με τη σειρά του επικράτησε στα προημιτελικά του Ολλανδού Σάμι Γκουινάου με 4-1, 4-1, ενώ στα ημιτελικά κέρδισε τον Ιταλό και Νο1 στο ταμπλό της 2ης ευκαιρίας, Αντρέα ντε Μάρκι με 5-4(4), 5-4(2), ο οποίος νωρίτερα (προημιτελικά) είχε κερδίσει τον Στέφανο Πουρναρόπουλο με 4-0, 5-3.

The post Ευρωπαϊκό U16: Στον τελικό του consolation ο Μεσσής! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα