Με αλλαγές ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Σέρβος τεχνικός πραγματοποίησε εκτεταμένο ροτέϊσον στην Τρίπολη, ώστε να πάρουν ανάσες κάποιοι παίκτες οι οποίοι έχουν επιβαρυνθεί αγωνιστικά.

Ορισμένοι από αυτούς λογικά θα επανέλθουν αύριο στο αρχικό σχήμα. Ο Μπρινιόλι για παράδειγμα θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας ίσως δούμε και πάλι τον Γιώργο Βαγιαννίδη ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας λογικά θα επανέλθει ο Χουάνκαρ, ενώ υποψήφιος να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα είναι Μπερνάρ, που μαζί με τον Αράο και τον Τσέριν θα απαρτίζουν την τριάδα

στο χώρο του κέντρου.

Στην επίθεση η λογική λέει ότι θα αγωνιστούν Παλάσιος Μαντσίνι και Ιωαννίδης, χώρο ωστόσο να αποκλείεται κάποια έκπληξη, καθώς ο υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας και Γερεμέγιεφ, ο οποίος διεκδικεί θέση στην αποστολή, η οποία θα βγει μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του στο αυριανό ντέρμπι τους τραυματίες Πάλμερ Μπράουν και Σπόραρ, που μάλλον δεν θα προλάβουν ούτε τον αγώνα στο Ισραήλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα