Τόκιο: Η κλήρωση στο μικτό για Σάκκαρη και Τσιτσιπά (draw)

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν το καναδικό δίδυμο Γκαμπριέλα Νταμπρόφκσι/ Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ στον 1ο γύρο του διπλού μικτού, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (27/7). 

Σε περίπτωση πρόκρισης το ελληνικό δίδυμο, το οποίο έχει τοποθετηθεί στο Νο2 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τους νικητές από την αναμέτρηση Μπάρτι/Πιρς – Ποντορόσκα/Σεμπάλος, για τα προημιτελικά, ενώ πιθανά ζευγάρια στα ημιτελικά αναμένεται να είναι είτε το Γιουράκ/Ντόντιγκ (Κροατία), είτε το Παβλιουτσένκοβα/Ρούμπλεφ. 

Στον τελικό ένα από τα επικρατέστερα

ζευγάρια κι ένα από τα μεγάλα φαβορί για το χρυσό είναι το γαλλικό δίδυμο Μλαντένοβιτς/Μαού, το οποίο όμως θα έχει δύσκολη αποστολή στην πρεμιέρα απέναντι σε Βεσνίνα/Καράτσεφ (Ρωσία).

Τα ζευγάρια του 1ου γύρου

Μλαντένοβιτς/Μαού (Γαλλία) – Βεσνίνα/Καράτσεφ (Ρωσία)Μπαντόσα/Καρένιο Μπούστα (Ισπανία) – Σφιόντεκ/Κούμποτ (Πολωνία)Μάτεκ-Σαντς/Ραμ (ΗΠΑ) – Σίγκεμουντ/Κράβιτς (Γερμανία)Στογιάνοβιτς/Τζόκοβιτς (Σερβία) – Στέφανι/Μέλο (Βραζιλία)Σβέντοβα/Γκολούμπεφ (Καζακστάν) – Σιμπαχάρα/ΜακΛάχλαν (Ιαπωνία)Γιούρακ/Ντόντιγκ (Κροατία) – Παβλιουτσένκοβα/Ρούμπλεφ (Ρωσία)Μπάρτι/Πιρς (Αυστραλία) – Ποντορόσκα/Σεμπάλος (Αργεντινή)Νταμπρόφκσι/Αλιασίμ (Καναδάς) – Σάκκαρη/Τσιτσιπάς (Ελλάδα)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Τόκιο: Η κλήρωση στο μικτό για Σάκκαρη και Τσιτσιπά (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα