e-Sportime (27/7): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Έτσι έρχεται στον Άρη ο Μούτο

e-Sportime (27/7): Ο Άρης είναι πολύ κοντά στον Γιοσινόρι Μούτο, μια σημαντική μεταγραφή που επιβεβαιώνει τις υψηλές φιλοδοξίες των «κίτρινων»!

e-Sportime (27/7): Το μάθατε από εδώ. Να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας, κακό δεν είναι! Ο Νίκος Μαρκάτος είχε το αποκλειστικό ρεπορτάζ. Στην παρούσα φάση λοιπόν, τα γρανάζια έχουν τεθεί σε κίνηση προκειμένου ο Μούτο να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης. Πού βρίσκεται

η υπόθεση, για τι οικονομικά και αγωνιστικά δεδομένα μιλάμε, τι είδους παίκτης είναι ο Ιάπωνας επιθετικός και γιατί δεν έπιασε στη Νιούκαστλ; Το e-Sportime έχει τις απαντήσεις! Ένα κλικ μόνο μακριά βρίσκονται.

Μαζί μας στο πρωτοσέλιδο και το stime.gr όπου μπορείτε να αγοράσετε εκπληκτικές πετσέτες για την θάλασσα και το γυμναστήριο σε διάφορα χρώματα.

Στο μεταξύ, οι Έλληνες αθλητές συνεχίζουν την προσπάθεια τους να τιμήσουν τα εθνικά μας χρώματα και η Βασιλεία Καραχάλιου είναι πολύ κοντά στο μετάλλιο. Της στέλνουμε θετική αύρα και… αέρα στα πανιά της, ώστε να τα καταφέρει! Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στο μακρινό Τόκιο, πίσω στην πατρίδα κλήρωσε για τη Super League της ερχόμενης σεζόν. Σας παρουσιάζουμε, στο πιάτο, όλο το καλεντάρι για να κάνετε τον προγραμματισμό σας, ειδικά για τα ντέρμπι.

Παρέα μας, στο πρωτοσέλιδο, είναι και η BENOSTAN με την μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης για τη γυναίκα και το παιδί με βάση το ελαιόλαδο.

Μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση για αριστερό μπακ. Ο Παναθηναϊκός μας έχει… μπλέξει για το τι θέλει να κάνει, ειδικά με το κομμάτι «στόπερ». Ο ΠΑΟΚ περιμένει να ενεργοποιήσει και τυπικά τη «βόμβα» Τζιοβίνκο.

Κοντά μας στην 1η μας σελίδα και η εταιρία VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια.

Και η ΑΕΚ; Α, αυτή έχει μόνο τη Βελέζ στο μυαλό της και στο πώς θα ανατρέψει τη ζημιά του πρώτου αγώνα – ο Μιλόγεβιτς έχει σχέδιο, σας το παρουσιάζουμε.

Κατεβάστε την e-Sportime 27-7-2021 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Διαβάστε επίσης

e–Sportime: Σαρώνει στα downloads! Έτσι θα σας έρχεται ειδοποίηση στο Inbox – Δείτε την απαραίτητη ρύθμιση

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα