Το Τορίνο ανυπομονεί να υποδεχθεί τον Αλκαράθ

Ο Κάρλος Αλκαράθ έγινε ο πρώτος τενίστας που εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκρισή του στο ATP Finals και εκτός εξαιρετικού απροόπτου, θα πραγματοποιήσει την παρθενική του συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση, στο Τορίνο 12-19 Νοεμβρίου.

Ο απίθανος Ισπανός, είχε προκριθεί και πέρυσι στο τουρνουά των “8” καλύτερων της σεζόν, ωστόσο ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός διοργάνωσης.

Οι Ιταλοί διοργανωτές, σκέφτηκαν έναν ευφάνταστο

τρόπο για να ανακοινώσουν τη συμμετοχή του Κάρλος Αλκαράθ στο κορυφαίο τουρνουά, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του 20χρονου σε ένα από τα ιστορικότερα μνημεία της πόλης, το εθνικό μουσείο κινηματογράφου, Mole Antonelliana.

Με τη νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon την Κυριακή, ο Αλκαράθ πανηγύρισε τον δεύτερο Grand Slam τίτλο της καριέρας του σε ισάριθμους τελικούς και εξασφάλισε την παραμονή του στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, διευρύνοντας τη διαφορά από τον δεύτερο Σέρβο στους 880 βαθμούς.

O Αλκαράθ προπορεύεται και στην ATP Race με 6,675 βαθμούς και ακολουθεί ο Νόλε με 5,945 ενώ την τρίτη και τέταρτη θέση καταλαμβάνουν οι Ντανίλ Μεντβέντεφ και Στέφανος Τσιτσιπάς με 5,120 και 3,175 βαθμούς αντίστοιχα.

The post Το Τορίνο ανυπομονεί να υποδεχθεί τον Αλκαράθ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα