Το μήνυμα του Ναδάλ στον Αλκαράθ πριν τον τελικό του Wimbledon

Σε δηλώσεις του, μετά την κατάκτηση του Wimbledon, ο Κάρλος Αλκαράθ αποκάλυψε πως πολλοί τον συνεχάρησαν με μηνύματα. Μάλιστα, στάθηκε στο γεγονός πως πριν τον τελικό ο Ραφαέλ Ναδάλ του έστειλε μήνυμα για “καλή επιτυχία”.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός Ισπανός τενίστας αποκάλυψε πως δέχθηκε συγχαρητήρια από τον ηθοποιό Γουίλ Σμιθ, τον NBAer Τζίμι Μπάτλερ, τον συμπατριώτη του Φερνάντο Αλόνσο και φυσικά από το είδωλό του Ραφαέλ Ναδάλ.

Μάλιστα, ο φετινός

κάτοχος του Wimbledon τόνισε πως ο Ισπανός τενίστας του έστειλε και πριν τον τελικό. Όπως ανέφερε ο ίδιος, ο Ναδάλ αρχικά τον συνεχάρη για την συμμετοχή του στον τελικό και στη συνέχεια του… έστειλε δύναμη και τύχη για το μεγαλύτερο παιχνίδι της καριέρα του.

Αναλυτικά ο Κάρλος Αλκαράθ είπε:

«Δέχθηκα μηνύματα από πολλούς μετά την κατάκτηση του τροπαίου. Με συνεχάρη ο Γουίλ Σμιθ, ο φίλος μου Τζίμι Μπάτλερ, ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ράφα οποιαδήποτε στιγμή μου στέλνει για να με συγχαρεί και αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Είναι το είδωλο των παιδικών μου χρόνων.

Πολλοί ακόμη μου έστειλαν και δεν θέλω να αδικήσω κανέναν. Αλλά δεν μπορώ να μην μιλήσω για το μήνυμα που μου έστειλε ο Ράφα πριν τον τελικό. Αρχικά μου έδωσε συγχαρητήρια που βρίσκομαι στον τελικό και στη συνέχεια μου έγραψε “σου στέλνω δύναμη και τύχη για τον πιο σημαντικό αγώνα της καριέρα σου”».

The post Το μήνυμα του Ναδάλ στον Αλκαράθ πριν τον τελικό του Wimbledon appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα