Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ θέλει να δει κι άλλα στοιχεία στο τελευταίο φιλικό στην Αυστρία κόντρα στη Σαμπάχ

Από τις 5 Ιουλίου βρίσκεται ο Ολυμπιακός στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Την Τετάρτη (19/7) όμως μπαίνει ο επίλογος της δουλειάς στην χώρα της κεντρικής Ευρώπης. Οι ερυθρόλευκοι αναχωρούν για την Αθήνα σήμερα το απόγευμα, ωστόσο τούς έχει μείνει μία τελευταία δουλειά.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στο Κεμάτεν, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη βάση τους, την Σαμπάχ

(19/7, 13:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στο τρίτο και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Κόντρα στην ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ακόμη μία ευκαιρία για δοκιμές προσώπων και καταστάσεων.

Η Σαμπάχ είναι ακόμη μία ομάδα με επιτυχία στο πρωτάθλημά της. Στην Misli Premier League τερμάτισε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από την Γκάραμπαγκ και θα παίξει στα προκριματικά του Conference League. Προπονητής της ο Μουράντ Μουσάεφ, ο οποίος ως τεχνικός της Κράσνονταρ είχε συναντήσει τους ερυθρόλευκους το 2019 στα playoffs του Champions League.

Ο Μαρτίνεθ θέλει να δει στοιχεία που δουλεύει

"Είμαστε στο δρόμο για αυτό που θέλουμε, αλλά δεν είμαστε κοντά. Θέλουμε υποστήριξη στο τακτικό κομμάτι. Θέλουμε και κάποια πράγματα γιατί σε κάποια ματς θα είναι διαφορετικές καταστάσεις και θα χρειαστούμε βοήθεια και εκεί, να βρούμε διαφορετικές λύσεις. Βλέπουμε λεπτομέρειες απ’ αυτό που θέλουμε αλλά όχι τόσο δυνατές όσο αυτό που θέλουμε" δήλωσε ο Μαρτίνεθ στους δημοσιογράφους.

Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως η ομάδα του κάνει πρόοδο, αλλά χρειάζεται ακόμη δουλειά. Αυτές τις 15 μέρες έχει πέσει το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας, το build up από πίσω και την υψηλή πίεση με ένταση στο παιχνίδι. Αυτά τα στοιχεία βγήκαν κατά διαστήματα στα δύο φιλικά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μαρτίνεθ θέλει να δει ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια.

Όσον αφορά στα πρόσωπα, γι' ακόμη μία φορά πρόκειται να χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των ποδοσφαιριστών του. Σίγουρα δεν μπορεί να υπολογίζεται ο Χουάνγκ, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στην πλάτη. Επιπλέον δεν αποκλείεται να πάρουν τα πρώτα τους λεπτά ο Κίνι και ο Ιμπόρα, τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού που δεν χρησιμοποιήθηκαν κόντρα στη Νόρτζελαντ.

Σύντομη η επιστροφή στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα, ωστόσο δεν θα παραμείνει για πολύ στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη. Ήδη έχει προγραμματίσει δύο πολύ δυνατά φιλικά, που θα προσφερθούν για περισσότερα συμπεράσματα, εκτός Ελλάδας.

Στις 26 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Σκωτία την Ρέιντζερς, ενώ στις 29 του Αυγούστου θα κοντραριστεί με την Νόριτς στο Carrow Road. Επομένως, το επόμενο κεφάλαιο του χτισίματος του Ολυμπιακού θα γίνει στη Γηραιά Αλβιώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα