Nordea Open: Πρόκριση στα προημιτελικά για τον Ζβέρεφ (vid)

Στον προημιτελική φάση του Nordea Open πέρασε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, επικρατώντας του Άλεξ Μόλκαν με 6-4, 3-6, 7-5 εντός δύο ωρών και 26 λεπτών.

Ο Γερμανός τενίστας, Νο5 του ταμπλό, δεν είχε τόσο άνετο απόγευμα όπως αναμενόταν. Ο Σλοβάκος αντίπαλός του δεν τον άφησε να κάνει… περίπατο, όντας αρκετά ανταγωνιστικό κάτι το οποίο δείχνει και το τελικό σκορ στα set.

Μοιρασμένα τα πρώτα set

Το πρώτο set ξεκίνησε με τους δύο παίκτες να μην παίρνουν πολλά ρίσκα.

Βέβαια, αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς η βροχή έκανε την παρουσία της και διέκοψε τον αγώνα. Με την επιστροφή τους στο court, οι παίκτες δεν φάνηκε να χάνουν τον ρυθμό τους. Με το σκορ στο 1-1, αμφότεροι κράτησαν τα services τους πηγαίνοντας ισόπαλοι (4-4) στο 9ο game. Σε εκείνο το σημείο ο Γερμανός με σερί 2-0 games έκλεισε το πρώτο set με 6-4, παίρνοντας προβάδισμα.

Στο δεύτερο set, οι δύο αθλητές έπαιξαν πιο… ελεύθερα. Ο Μόλκαν, ο οποίος έπρεπε να βγάλει αντίδραση, μόλις στο 4ο game έσπασε το service του Ζβέρεφ. Στη συνέχεια κράτησε το δικό του με αποτέλεσμα να πάρει τρία games προβάδισμα (4-1). Το προβάδισμα αυτό ήταν αρκετό, ώστε να του δώσει την άνεση να κλείσει το set με 6-3 και να στείλει την αναμέτρηση σε τρίτο και τελευταίο.

Έγινε του… break!

Το τελευταίο set της αναμέτρησης είχε όσα breaks είχαν τα υπόλοιπα δύο. Ο Ζβέρεφ ξεκίνησε πολύ δυναμικά και στο 4ο game έσπασε το service του Μόλκαν. Ωστόσο, ο Σλοβάκος είχε άμεση απάντηση και πήρε πίσω το break του Γερμανού. Ανάλογο σκηνικό είχαμε και δύο games αργότερα, με τον Ζβέρεφ να κάνει το 5-3 με break, όμως τον Σλοβάκο να το παίρνει στο αμέσως επόμενο game (5-4). Οι δύο αθλητές κράτησαν από ένα service game (6-5), με το Νο19 του κόσμου να κάνει το τρίτο και… φαρμακερό break στο 12ο game, βάζοντας τέλος στον αγώνα.

Στα προημιτελικά ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα έρθει αντιμέτωπος με τον Τιάγκο Μοντέιρο. O Βραζιλιάνος νωρίτερα επικράτησε του Ντανιέλ Γκαλάν με 5-7, 6-4, 6-4.

 Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

NORDEA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Nordea Open: Πρόκριση στα προημιτελικά για τον Ζβέρεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα